All in the family

Niet alleen de nieuwe vriend van je moeder en de nieuwe vriend van je vader zijn familie, ook je hond en je moderne huishoudelijke apparatuur zijn familie. Dankzij het netwerk van Vodafone staan we in contact met alles en iedereen om ons heen. De thermostaat, je koelkast, maar ook je kleine zusje of de hond.

Je allereerste mobiel is vaak een oud toestel van één van je ouders. Vroeger was dit een een telefoon met slechts enkele functies: bellen, sms’en en een spelletje als Snake. Met de huidige technologie is er meer mogelijk dan ooit tevoren; er is dus ook meer om te ontdekken. The future is exciting. Ready?

Non-stop gratis extra’s bij Vodafone

Wil jij lekker met je vader jullie favoriete sportwedstrijd zien op de zondagmiddag? Wilt jouw moeder haar favoriete series kunnen checken? Of willen jullie met het hele gezin lekker onderuit zakken en een film kijken? Het is allemaal mogelijk met de non-stop benefits van Vodafone. Voordeel voor de hele familie. Als je ook gebruik maakt van de diensten van Ziggo, krijg je dubbele data en een gratis TV Pakket naar keuze. Elke maand weer.