Nike Air Max 1 Premium – SC Black Chrome

Deze iconische boot van Nike kunnen we niet meer wegdenken uit de hedendaagse sneaker cultuur. Deze SC Black Chrome uitvoering is er eentje perfect voor de wintermaanden. Bovendien is dit een ‘premium’ model, wat inhoud dat de kwaliteit van het suède en de stiksels nog hoger is dan normaal. Deze robuuste sneaker is heel basic, maar maakt hem er zeker niet minder bruut op. Al met al een klassieke, comfortabele en veelzijdige sneaker.

bruut sneakers man man 06
bruut sneakers man man 01

Air Max 1 Premium SC Black Chrome

Nike €140 Shop nu
Foto via: Titolo

Asics Gel Diablo – Black Black

Dit model van het merk Asics is één van de robuuste sneakers die jij deze winter zal zien. Echter zijn robuuste sneakers helemaal in. Dikke zolen worden gewaardeerd. Ze zijn enorm stijlvol en zorgen voor een hoog draagcomfort. De suède afronding, kleurcombinatie en robuust witte zool maken deze schoen een ware eyecatcher.

bruut sneakers man man 03

Gel Diablo - Black Black

Asics €130 Shop nu

Nike Air Force 1 – ’07 LV8 Bio Beige

Hou je van een classic model maar streef je toch naar een schoen die je zal onderscheiden van de menigte? Dan is deze Nike Air Force 01 de schoen voor jou. De beige kleur met subtiele print zullen menig hoofd doen draaien. Het is geen schoen die je dagelijks ziet, maar dat maakt hem juist zo bruut.

sneakers bruut header
bruut sneakers man man 02

Air Force 1 '07 LV8 Bio Beige

Nike €110 Shop nu
Foto via: More Sneakers

Reebok Revenge Plus – Gum Black White

Mocht je toch een liefhebber zijn van een wat minder robuuste sneaker, dan is deze Reebok Revenge Plus een ideaal alternatief. De beige gum zool in combinatie met de zwarte kleur geeft deze schoon een oldschool look. Wanwegen het basic model en basic kleuren kan je deze sneaker dragen met talloze outfits.

bruut sneakers man man 04

Revenge Plus Gum Black White

Reebok €100 Shop nu

Nike Air Max 1 Premium – Leather Ale Brown Golden Beige

Hierboven lieten we jullie al kennismaken met de Nike Air Max 1 Premium. Echter heeft de basic zwarte variant een fris broertje. De kleuren bruin en beige geven de schoon een ware herfstlook. Het beige materiaal met leren accenten geeft deze sneaker net dat beetje extra flair. Deze iconische schoen kan je dragen in vrijwel al jouw winterse streetstyle looks.

bruut sneakers man man 07
bruut sneakers man man 08

Air Max 1 Premium Leather Ale Brown Golden Beige

Nike €140 Shop nu
Foto via: Sole Heaven 

Krijg je maar geen genoeg van brute sneakers? Dit waren eerdere toffe releases voor het najaar.