Lil’ Kleine is niet meer de grote rapper

Hoe hij ooit een van de populairste rappers van Nederland was, lijkt de populariteit van Lil Kleine inmiddels enorm te zijn gedaald. Dat is ook helemaal niet zo gek na alle gebeurtenissen en incidenten in zijn privéleven. Nadat hij aanvankelijk op vrije voeten werd gesteld, ging het Openbaar Ministerie in beroep tegen zijn vrijlating, en wonnen zij deze zaak. Als gevolg hiervan moet Lil’ Kleine opnieuw de gevangenis in.

Ondertussen hebben verschillende partijen, waaronder zijn platenmaatschappij, zich van hem gedistantieerd en willen niet langer met hem samenwerken. Deze ontwikkelingen zullen een groot effect hebben gehad op het vermogen van Lil Kleine en de aanzienlijke daling hiervan.

Het vermogen van Lil’ Kleine, anno 2023

Nadat de verschillende partijen zichzelf gedistantieerd hadden van Lil’ Kleine, waren optredens ook niet meer mogelijk. Natuurlijk hakt ook dit er enorm in als het gaat om zijn financiële schade. En dan heeft hij ook nog een lopende hypotheek van in totaal 2,8 miljoen op zijn grachtenpand; dat moet hij ook aardig voelen drukken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Bronnen zeggen dan ook dat zijn rijkdom bijna helemaal verdwenen is. De laatste cijfers die ze van hem kunnen vinden, lijken een vermogen van rond de €32.000,- aan te geven. In vergelijking met jaren geleden is dit een aanzienlijke daling. Toen leek zijn eigen vermogen namelijk rond de €700.000,- te liggen.

We gaan zien wat de toekomst gaat brengen

Voor nu lijkt het erop dat Lil’ Kleine aardig hard aan de bak zal moeten als hij weer terug wil naar zijn oude financiële middelen. Toch lijkt dit niet zo gemakkelijk te zijn na alles wat er is gebeurd. Wie weet zien we binnenkort verbeteringen en kan hij weer volop muziek gaan maken. Afwachten moeten we sowieso, en Lil’ Kleine kennende zal het vast niet te lang duren.