Kennismaken met de YouTuber KSI

Olajide William Olatunji, ook wel bekend als KSI, werd geboren op 19 juli 1993 in Engeland en is wereldwijd door gebroken met zijn FIFA-filmpjes op YouTube. Met zijn overdreven reacties wist hij de aandacht te trekken rond 2012. Al snel begon hij ook muziek te maken en later voegde de Britse ondernemer daar boksen aan toe. Zo bracht hij de trend van amateur-bokswedstrijden tussen social media-sterren tot leven en heeft hij onder andere twee keer tegen Logan Paul gevochten. Deze wedstrijden leveren hem iedere keer miljoenen op. Inmiddels heeft KSI 24,1 miljoen abonnees op YouTube en dan is het natuurlijk niet gek dat daar ook een extreem vermogen bij hoort.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KSI (@ksi)

Wat is het vermogen van KSI?

Met de viral filmpjes op YouTube werd het nettovermogen van KSI in 2021 dan ook geschat op $ 25 miljoen. Dat is zeker niet niks voor zijn leeftijd van 29 jaar. Dit geld besteedt de YouTuber maar al te graag. Zo is hij onlangs verhuisd naar een huis van $ 6 miljoen en is hij gek op auto’s, zoals vele van ons mannen. Zo heeft hij een Lamborghini Aventador die op maat gemaakt is door Yiannimize. Deze auto heeft een topsnelheid van 350 km/h, gaat van 0-60 in 2,9 seconden en als kers op de taart beschikt de wagen over een 3,5 liter V12-motor met een gewicht van 235 kg. Een Lamborghini vond KSI duidelijk nog niet niet genoeg en daarom heeft hij voor er bij nog een zilver Porsche Cayenne in de garage staan met een waarde van ongeveer $ 60.000.

Tot slot heeft KSI ook geïnvesteerd in apparaten, zodat zijn YouTube-video’s er pico bello uit zien. Deze verschillende apparaten kunnen uiteindelijk dan ook een fortuin kosten als je toegewijd bent op YouTube. Aangezien zijn carrière, kunnen we er dus wel van uit gaan dat hij tienduizenden euro’s heeft geïnvesteerd in deze verschillende apparaten en dat is iets waar beginnende YouTubers alleen maar van dromen!