Verlaten appartement in Valencia

De eer was aan Roberto di Donato om het verlaten appartement in Valencia te transformeren tot een stijlvolle woning. Het betrof een oud en klein appartement welke niet goed was onderhouden. Muren werden eruit gesloopt om zo de authentieke onderliggende stenen muren naar voren te halen. Dit werd geĆÆncorporeerd met strakke elementen. Een industriĆ«le grijze vloer wordt afgewisseld met witte muren en stalen balken om het uitgebalanceerde mix te laten worden. De eettafel zit gelijk vast aan het keukenblad terwijl de slaapkamer met drie houten deuren wordt afgescheiden van de woonkamer. Door de hoge plafonds krijgt de woning een ruimtelijke feeling. Check de beelden hieronder:

Verlaten appartement MAN MAN 2 Verlaten appartement MAN MAN 3 Verlaten appartement MAN MAN 4 Verlaten appartement MAN MAN 5 Verlaten appartement MAN MAN 1 Verlaten appartement MAN MAN 6 Verlaten appartement MAN MAN 7 Verlaten appartement MAN MAN 8 Verlaten appartement MAN MAN 9 Verlaten appartement MAN MAN 10 Verlaten appartement MAN MAN 11 Verlaten appartement MAN MAN 12

Wat vinden jullie? Is de architect er in geslaagd om een uniek appartement op te leveren? Dit appartement in het hartje van Amsterdam is ook zeker de moeite waard om te onthouden.