Ben ook jij zo’n persoon die ’s ochtends – na dat gevecht met je lakens om je bed te verlaten – als eerst richting je nespresso-apparaat rent, dat cupje met alle macht door de strot van dat ding heen ramt, chagrijnig wordend doordat het eerst moet opstarten, om dan toch eindelijk je bakkie koffie te drinken? Ja, herken je jezelf? Dan word je heel blij van het volgende apparaat.

wekker-7 wekker-6

Het lijkt een beetje op een scheikundig voorwerp waarmee je meth geproduceerd. Dat is het niet. Het is een alarmklok van The Barisieur die bij het afgaan direct een kop koffie voor je prepareert. Hoe? Iets met roestvrijstalen ballen waardoor hitte wordt gegenereerd en water begint te koken en jouw koffiebonen worden gefilterd. De wekker bevat zelfs een laden voor je suiker en gemalen koffie. En als je melk in je koffie hebt is ook daar een plekje voor.

wekker-4 wekker-8 wekker-9 wekker-3

De verkoopprijs wordt tussen de 200 en 250 pond. Kijk wel uit dat je de snoozebutton niet gedachteloos uit slaat, dan kan je je donkerbruin gekleurde goud wel gedag zeggen.

wekker-10