Eliot & Me

Met Eliot & Me kun je heel eenvoudig berekenen wat jouw huis waard is op Airbnb op het moment dat jij het graag zou willen verhuren. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je adres. Daarna geef je aan hoeveel slaapkamers je hebt, en dan rekent de tool uit hoeveel je aan je gasten kunt vragen. Daarnaast geeft Eliot & Me ook aan wat de prijs van je huis doet tijdens bekende evenementen in de stad. Zo is te zien dat tijdens ADE de prijs bij ons met 15,5 procent stijgt.

Airbnb MAN MAN Airbnb MAN MAN Airbnb MAN MAN

Gratis naar het buitenland

Verder geeft de tool ook aan wat vergelijkbare adressen waard zijn en wat de de gemiddelde weersverwachting is in de maand dat je je huis wilt aanbieden. Wat misschien nog wel het aller leukste is van Eliot & Me is dat je kunt zien hoeveel dagen je voor het door jouw vergaarde inkomen ‘gratis’ in het buitenland kan verblijven op een andere Airbnb locatie.

Airbnb MAN MAN Airbnb MAN MAN Airbnb MAN MAN

Mocht je dus nog geen vakantieplannen hebben maar wel graag weg willen zonder te veel te betalen? Dan kun je via Eliot & Me heel eenvoudig uitzoeken waar je naartoe kunt zonder dat het je geld kost. Mocht je er niet veel voor voelen om je huis te verhuren maar wil je wel voor een prikkie op vakantie? RyanAir gooit 1 miljoen tickets in een gigantische uitverkoop.