1. Fijne lijntjes verzorgen voor een betere uitstraling

Wil je graag van je vermoeide uitstraling af, dan is het belangrijk dat je wat doet aan de fijne lijntjes in je gezicht. Misschien zijn ze in eerste instantie niet heel storend maar ze kunnen er wel voor zorgen dat je er moe uitziet. Je kunt wat doen aan je fijne lijntjes door een anti-aging crème te gebruiken. Dit gaat het huidverouderingsproces tegen en geeft je een frissere uitstraling.

uitstraling MAN MAN

Foto via: Instagram Erik Forsgren

2. Vermoeide ogen

Als er iets bijdraagt aan een vermoeid uiterlijk, dan zijn het wel vermoeide ogen. Wil je van je vermoeide uitstraling af, dan is het belangrijk dat je ogen er niet moe uit zien omdat dit het eerste is wat mensen in je gezicht zullen zien. Je kunt dit probleem  makkelijk oplossen met een energiegenererende oogcrème.

3. Reiniging en scheren

Je kunt een vermoeid uiterlijk voorkomen door je huid goed te reinigen voordat je je scheert. Doe je je dit niet dan loop je meer kans op onzuiverheden die je een vermoeide uitstraling geven. Zorg dat je je gezicht ’s ochtends en ’s avonds reinigt om dode huidcellen en vuiligheid te verwijderen. Dit kan je doen met een cleanser.

uitstraling MAN MAN

4. Vuile poriën

Vuile poriën geven je huid een grauwe look en dit kan je een vermoeide uitstraling geven. Door je poriën te reinigen zal je huid meer gaan stralen waardoor je er minder vermoeid uit ziet. Gerbuik met regelmaat een masker om overtollig talg uit je poriën te verwijderen.

Heb je een vermoeide uitstraling, dan is het naast het toepassen van deze tips belangrijk dat je voldoende slaapt, gezond eet en voldoende water drinkt. De cellen in je opperhuid bestaan voor 80 procent uit water, dus voor een frisse uitstraling drink je minimaal 1,5 liter water per dag. Blijf je ontevreden over je uitstraling? Misschien ligt het aan deze producten.