Baby Reindeer is een absolute hitserie op Netflix

De serie Baby Reindeer is een absolute hit op Netflix. De serie ontvangt lovende kritieken, en krijgt meerdere mensen achter de televisie gekluisterd. Het verhaal gaat over komiek Donny Dudd, die als barman werkt en een vriendelijke daad doet voor een dame. De dame, genaamd Martha, zit huilend aan de bar, en vraagt om een drankje. Martha had echter geen geld, waarna de komiek haar een drankje van het huis aanbiedt. Hierna zullen ze met elkaar in gesprek raken, nietsvermoedend dat deze Martha zijn leven nog wel eens flink zuur kan gaan maken.

Later zal deze vrouw de komiek constant blijven stalken, en mondt dit uit in de nodige conflicten. In totaal ontvangt hij van haar maar liefst 41.071 e-mails, 350 uur aan voicemails, 744 tweets, 46 Facebookberichten, en 106 pagina’s met brieven. Het verhaal is waargebeurd, en de hoofdrolspeler, genaamd Richard Gadd, is ook degene die daadwerkelijk gestalkt is geweest. Zoveel mogelijk details zoals mails en vreemde geschenken zijn daadwerkelijk op de realiteit gebaseerd. Dat maakt de serie dan ook zo ingrijpend, en een absolute hit.

Een prangende vraag over de huilende vrouw

Enfin, de Netflix-serie is een kijkcijferkanon, en zet een hoop mensen aan het denken. Zo doen er een hoop theorieën over de serie op het internet de ronde. Één van de dingen waar veel over wordt gesproken is de scène van de kennismaking. Waarom liep Martha huilend de bar in, wat uiteindelijk zorgde voor dit bizarre verhaal? Na lang gissen geeft de maker van de serie, die zelf de gestalkte is geweest, zelf antwoord 0p deze prangende vraag.

Stevige vermoedens

Hij weet het niet zeker, maar heeft wel zijn vermoedens. Zo vertelt hij: “Het zou heel goed kunnen dat dit het einde was van haar stalkingrelatie met iemand anders en het begin ervan met mij.” Ondanks dat hij het niet zeker weet, heeft hij het gevoel dat dit het wel eens zou kunnen zijn. Al met al weten we nu iets meer, maar de daadwerkelijke reden? Die zal de daadwerkelijke Martha nog maar eens moeten vertellen.