Waar gaat The Tourist over?

Het verhaal van the Tourist begint wanneer een man ontwaakt in een afgelegen ziekenhuis in het binnenland van Australië, compleet verstoken van herinneringen aan zijn eigen identiteit. Met alleen een lokale vrouw aan zijn zijde begint hij aan een gevaarlijke zoektocht om zijn verloren herinneringen terug te vinden. Terwijl hij aanwijzingen ontdekt die wijzen op een duister verleden, wordt hij geconfronteerd met toenemend gevaar dat op de loer ligt.

Bekijk hier de trailer van The Tourist (nu te zien op HBO Max):

 

Wie zijn er verantwoordelijk voor de serie?

Met in totaal twaalf afleveringen, verdeeld over twee seizoenen, biedt de serie genoeg kijkvoer om jezelf voorlopig te vermaken. The Tourist is geproduceerd door regisseurs Harry en Jack Williams, de meesterbreinen achter hits zoals The Missing. De serie wordt geprezen om zijn meeslepende verhaallijn, die gevuld is met onverwachte plottwists en diepe verhaallijnen.

Een van de grote trekpleisters van The Tourist is ongetwijfeld de overtuigende vertolking van Jamie Dornan (bekend van Fifty Shades of Grey) in de hoofdrol. Zijn charisma en acteerskills zorgen ervoor dat je hem aandachtig blijft volgen gedurende de hele serie.

Of je nu een liefhebber bent van spannende series of gewoon op zoek bent naar een boeiend nieuw avontuur, The Tourist is absoluut een must-watch op HBO Max.