Foto via

Het eerste seizoen is deze maand pas te zien op Netflix en nu al is het tweede seizoen bevestigd. De reden hierachter is dat Netflix voldoende aanleiding ziet om de reeks te verlengen. Naar verwachting zal het tweede seizoen pas in 2019 te zien zijn.

The Rain

De wereld, zoals wij die de dag van vandaag kennen, wordt bedreigd door een virusdragende regenbui. Door het virus in deze regenbui is bijna de hele Scandinavische bevolking uitgeroeid, op enkele mensen na. Onder de overlevenden behoren een broer en zus, waarvan hun vader op ontdekkingstocht is gegaan. Hun vader keerde nooit terug waardoor zij vrezen dat hij het niet overleefd heeft, maar is dat ook zo? Al snel voegen ook de broer en zus zich bij een groep jonge overlevenden en gaan ze samen op een gevaarlijke tocht door het verlaten Scandinavië, op zoek naar een teken van leven. De naam van de serie zegt het al. The Rain: stay dry, stay alive. Voor degenen die het eerste seizoen nog niet gezien hebben, is hier de trailer te zien.

 

Netflix is op dreef. Naast het tweede seizoen van The Rain, heeft Netflix een zesde seizoen van The 100 ook officieel bevestigd.