The Opposites

Big2 is de echte naam van Twan van Steenhoven, die is op de dag van het optreden jarig is. Samen met Willem de Bruin deed hij vier jaar geleden voor het laatst een liveshow.

De breuk tussen het The Opposites kwam vanuit de kant van Twan van Steenhoven. Na een aantal hits werd het voor hem tijd om toch wat solomateriaal uit te brengen. Of dit een verbetering was, daar zijn de meningen over verdeeld. Waar iedereen het vast wel mee eens is: de hits die zij als duo hebben geschreven waren erg dik, check ze zelf nog maar een keer:

The return

De reünie lijkt eenmalig te zijn, althans dat geven Big2 en Willem de Bruin zelf aan. ‘De beste beslissingen worden genomen uit intuïtie. Het voelt heerlijk om na zoveel jaar weer samen te gaan doen waar we het beste in zijn, alles uit z’n voegen trekken.’

Het duo speelde op de de mainstages van Pinkpop en Lowlands en won in 2014 zelfs de prestigieuze Popprijs. Stoppen op het hoogtepunt leken de mannen op dat moment iets te letterlijk te nemen. Gelukkig komt er een terugkomst en dit zal op het Appelsap festival zijn. Het festival vindt plaats op 10 augustus 2019 in het Flevopark. Of het conflict tussen beide rappers met het optreden helemaal voorbij is, weten we niet zeker. Wat we wel zeker weten, is dat wij er enorm naar uit kijken!

Op het festival zijn behalve van The Opposites ook optredens van onder anderen Lil’ Kleine, Ares en Snelle.