Zaterdag 30 juni was in Disneyland Paris de opening van het gloednieuwe The Lion King & Jungle Festival seizoen en wij van MAN MAN mochten daarbij zijn. 

Shows

Tijdens dit nieuwe seizoen komen twee beroemde Disney verhalen opnieuw tot leven in nieuwe shows en interactieve ervaringen in het Disneyland Park:

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’

In het gloednieuwe Frontierland Theater (het vroegere Chaparral Theater) in Frontierland kan je genieten van de meest iconische momenten uit The Lion King tijdens de show The Lion King: Rhythms of the Pride Land. Een show waarin dans, muziek, projecties, kloppende drums en hypnotiserende ritmes samenkomen. Spring, swing en brul mee met zangers, dansers en acrobaten gekleed als Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) op

The Jungle Book Jive

Eén van de hoogtepunten tijdens ons bezoek aan Disney was ‘The Jungle Book Jive’. Hier viert The Jungle Book in het hart van Disneyland Paris. Een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indiase jungle met een muzikale parade, prachtige performances, kortom: een groot feest. Laat je tijdens deze parade verrassen door de toevoeging van nog nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney verhaal een geheel nieuw leven geven. 

Ultieme nostalgie 

Buiten deze prachtige shows is er meer te beleven. Zo kun je de MataDance dansen met Timon en Pumba. Hun doel? Mensen kennis laten maken met de ‘probleemloze filosofie’. 

Of breng een bezoekje aan het nieuwe en traditonele Djembe Joy dorp. Het dorp is geïnspireerd op Afrika en is elke dag tot 14.00 uur open voor gasten met onvergetelijke muzikale ontmoetingen