Waar gaat The Iron Claw over?

The Iron Claw vertelt het verhaal van de Von Erich familie (een legendarische familie in het worstelen). De Von Erichs stonden bekend om hun dominantie in de professionele worstelwereld, met hun eigen worstelorganisatie centraal. De film laat niet alleen hun hoogtepunten zien, maar geeft ook een intiem kijkje in de persoonlijke tragedies die de familie constant lastig blijven vallen. Van hun grootse overwinningen in de ring tot de hartverscheurende verliezen die ze leden, de film biedt een aangrijpend en genuanceerd film over deze iconische familie in het showworstelen.

Bekijk de trailer van de film hier:

 

Wie spelen er in de film?

De cast van de film is indrukwekkend en draagt bij aan de krachtige impact van het verhaal. Zac Efron schittert in de rol van Kevin Von Erich, de oudste zoon die een centrale figuur is binnen de familie. Lily James speelt de rol van Pam Adkisson, Kevins vrouw, die een belangrijke steunpilaar voor hem is in zowel goede als slechte tijden. De rest van de Von Erich-broers worden vertolkt door talentvolle acteurs zoals Jeremy Allen White en Harris Dickinson. Met een cast die zowel bekend als opkomend talent omvat, weet The Iron Claw de kijker echt mee te slepen in het verhaal.

Goede recensies op onder andere IMDb

De film heeft zowel het publiek en de critici om zijn vinger weten te wikkelen. Met een indrukwekkende score van 7,6 op IMDb is het duidelijk dat deze film een blijvende indruk heeft achtergelaten. Als je een fan bent van tragische films die je aan het denken zetten, dan mag je deze film zeker niet missen.

Dus, zet 15 juni in je agenda en maak je klaar voor een filmavond die je niet snel zult vergeten. The Iron Claw is binnenkort te zien op Prime video en belooft je telkens vast te blijven houden.