Deze geniale winterjas is een must have 

The Burger Jacket is een geniale uitvinding voor de koude dagen en toch jouw burger warm houden. De makers van deze jas hebben stijl, comfort en warmte voor de winter gecombineerd met een super handig idee. Een plek om jouw burger mee te nemen. Je hoeft nooit meer te verpieteren in de kou en je kan jouw burger kwijt in jouw binnenzak. Dit allemaal is mogelijk zonder dat je jouw hele jas vies maakt met je vette hap. Je hoeft nu niet meer met losse burgers in je hand te fietsen. Je kan ze gewoon lekker warm houden in de binnenkant van je jas met de gedachte dat je thuis nog een heerlijke snack hebt die warm is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Burger Jacket (@theburgerjacket)

What started as a backyard joke, turned out to be a epic adventure”

Zo kwamen de mannen van The Burger Jacket ook op het idee om deze jas te maken. Dit idee begon als een grap en het klagen over dat je burgers koud zijn na het afhalen. We kennen het allemaal wel. Deze mannen hebben de grap omgetoverd tot een waar idee. Ze zijn met de jas naar Frankrijk gegaan om hoge windsnelheden uit te testen en naar Zweden gegaan voor barre winterse omstandigheden. De drie Nederlandse mannen Joost, Chris en Henk hebben een prachtig idee neergezet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Burger Jacket (@theburgerjacket)

Een geniale jas om jouw burgers warm te houden

De jas is waterdicht en winddicht en dat hebben de mannen wel even uitgetest in Frankrijk. Daarnaast is de jas gevuld met ganzenveren voor dat heerlijk warme gevoel. De mannen hebben dit ook zelf uitgetest in Zweden waar er temperaturen waren van -25 graden. De laatste keer dat we zulke koude temperaturen hadden in Nederland die daarvan in de buurt kwamen, is wel even geleden. The Burger Jacket zorgt ervoor dat jij nooit meer een koude burger hoeft te eten als je er eentje afhaalt. Snel naar huis en smullen maar.