Tweet van Jeff Bridges slaat hoofden van The Big Lebowski fans op hol

Een beetje nieuws uit Hollywood land wordt altijd met open armen ontvangen door fans wereldwijd. De tweet van Jeff Bridges is daar een perfect schoolvoorbeeld van. Ondanks het feit dat er in 2016 nog werd beweerd dat er geen sequel zal komen, hebben fans nu toch een sprankje hoop door de onderstaande tweet.

De datum in het filmpje verwijst naar 3 februari. We snappen het als er niet gelijk bij iedereen een belletje gaat rinkelen. American Football is natuurlijk niet de grootste sport in ons kleine kikkerlandje. Om je uit je onwetende lijden te verlossen: dat is de datum van de Super Bowl. Reclames tijdens dit evenement zijn bijna evenveel in opspraak als de wedstrijd zelf en kosten vaak tientallen miljoenen.

Fans hopen natuurlijk op een trailer, maar het zou ook net zo goed een merkreclame kunnen zijn waarin Jeff Bridges even kort terug in zijn rol duikt. Net als bij deze Home Alone reclame van Google. Er zit niks anders op dan wachten en kijken op 3 februari naar een van de meest prestigieuze sportfinales ter wereld.