Starboard & The Barberhood

The Amsterdam Barber Boat is een samenwerking tussen Starboard en The Barberhood. Deze combinatie bleek uitstekend uit de voeten te gaan met hun samenwerking. Een boottocht in Amsterdam wordt nu wel echt een verwennerij. Een paar flessen drank, wat sigaren in de hand en je bent weer helemaal het mannetje. Zeker nadat je een fris kapsel hebt gekregen door een van de beste kappers van de onlangs geopende kapperszaak op de Elandsgracht: ‘The Barberhood’.

boottocht

Boottocht Amsterdam

Natuurlijk, dus stad staat bekend om zijn iconische grachten, historische centrum en de boottochten door de stad. Iedere bezoeker van Amsterdam zal toch wel overwegen om een tocht over de grachten te maken. Amsterdam heeft meer dan 100 km aan kanalen en grachten, dus er is genoeg om te ontdekken. Om de stad vanuit verschillende perspectieven te bekijken is het belangrijk om de boottocht zo comfortabel mogelijk te maken, en daar weet de Barber Boat wel raad mee.

Of het nu een dag is om jezelf te verwennen of om wat vrienden bij elkaar te krijgen voor een BBQ met een twist, de mogelijkheden zijn eindeloos. The Amsterdam Barber Boat is erg flexibel en wilt ervoor zorgen dat je een bijzondere dag mee maakt. Als we naar dit promo-filmpje kijken, dan krijgen wij in ieder geval erg veel zin om eens een dagje lekker te varen.

De privé-rondvaartboot heeft plek voor maximaal 40 gasten. Je kan voor minimaal 90 minuten genieten van de elektrische boottocht inclusief drankjes, comfortabele verwarmde kussens en een top service. Je vaart namelijk met een professionele schipper en de gastheer zal je bedienen en de weg wijzen door de grachten van Amsterdam. Als je dus eens een exclusieve cruise in Amsterdam wilt ervaren, dan is gegarandeerd de beste manier om het te doen! Je kan zelf de datum, tijd en het aantal gasten doorgeven en de boottocht in Amsterdam kan beginnen.