Maak kennis met Tess Wevers

De prachtige Tess Wevers komt uit Twente en gaat door het leven als kapster. In de wintermaanden is Tess niet in Nederland te vinden, dan is zij namelijk ski-instructrice in Oostenrijk. En aan haar Instagram-foto’s te zien doet zij dit dan ook met heel veel passie, want bij iedere foto op de piste heeft zij een glimlach van oor tot oor.

Verder is Tess een opvallende verschijning om te zien met haar blonde lokken in combinatie met haar lichte ogen. Dit fraaie uiterlijk werpt dan ook de vruchten af voor de blondine. Zo werd zij in 2020/2021 Miss Teen of Overijssel en staat zij regelmatig model voor het kledingmerk Tess V.

Tess haar Instagram kiekjes

Zoals we al een beetje beschreven, is Tess ook enorm actief op Instagram en haar fanbase blijft hier dan ook alleen maar groeien. Zo heeft zij inmiddels 30.000 volgers die regelmatig een kijkje in haar privéleven krijgen. Hier is te zien dat zij echt een hart voor reizen heeft. Ze zoekt in de zomer dan ook graag de tropische temperaturen op en reisde het afgelopen jaar af naar Málàga Ibiza en Zakynthos. We kunnen dus wel stellen dat Tess als fulltime levensgenieter door het leven huppelt met al die mooie reisjes.

Maar daarnaast is ook te zien dat de blondine tijd met haar vrienden en vriendinnen als zij thuis is ook heel erg belangrijk vindt. Zo bezoekt zij regelmatig festivals met hen of gaat zij lekker uit eten. En eerlijk is eerlijk: wat Tess ook doet, haar foto’s zijn altijd on fire. Het zal ons dan ook niet verbazen als zij in de toekomst nog veel groter zal worden op Instagram. Check hieronder een selectie van haar mooiste plaatjes en volg haar vooral: