Philips OLED+ 903 TV

Philips TV bewijst – in samenwerking met de vooraanstaande Britse geluidsexpert Bowers & Wilkins – dat een televisie geen afbreuk hoeft te doen aan je interieur, integendeel. De Philips OLED+ 903 TV is de meest indrukwekkende televisie op de markt, zowel op het gebied van functionaliteit als design. Deze nieuwe creatie biedt het beste beeld en geluid, twee aspecten die in onze ogen essentieël zijn voor een uitmuntende televisie. Een samensmelting van het beste van OLED-technologie, een uniek driezijdig Ambilight-systeem en de Philips P5 Perfect Processing Engine zorgt voor de meest realistische belden en indrukwekkend contract.

televisie speakers platenspeler gadgets MAN MAN

Door de inbreng van Bowers & Wilkins is de Philips OLED+ 903 TV is niet alleen een lust voor je ogen, maar ook zeker voor je oren. Met het stijlvolle en geïntegreerde speakersysteem kan jij jouw favoriete series en films beleven als nooit tevoren. Al met al is deze televisie een knaller op het vlak van geluid, beeld en design.En mannen, laten we eerlijk zijn. Het voelt toch goed om zo’n pronkstuk in je woning te hebben?

design gadgets televisie speaker MAN MAN

OLED+ 903 TV

Philips TV €2499 Shop nu

Bowers & Wilkins 600 Serie

Naast een televisie met uitmuntend geluid, is geen enkele woning écht af zonder speakers. Muziek is namelijk een essentieel onderdeel van het dagelijks leven; een uitlaatklep voor je emoties; een sfeerbepaler in elke ruimte. Uit je dak gaan met je vrienden op jullie favoriete hitjes of een moment van ontspanning nemen met een nostalgisch nummer, we houden er allemaal van.

televisie speakers platenspeler MAN MAN

Ook hier komen we terug op de vooraanstaande Britse geluidsexpert Bowers & Wilkins. Hun speakers van de 600 Serie voorzien iedere ruimte van een loepzuiver geluid. Door deze gadgets krijgen de muzieknummers de aandacht die zij écht verdienen. Naast het feit dat de luidsprekers van de 600 Serie zuiver geluid produceren, geven ze je interieur een flinke upgrade. Ze hebben een moderne en esthetische look met een matte afwerking. De grills zijn magnetisch en de poort is verplaatst naar de achterkant, wat deze luidsprekers heel clean maakt. Mede door deze strakke vormgeving en de zwarte of witte afwerking passen de luidsprekers in iedere ruimte van jouw woning.

Gadgets MAN MAN

Bowers & Wilkins 606 speaker

Bowers & Wilkins €349 Shop nu

U-Turn X Uncrate platenspeler

Authenticiteit en simpliciteit zijn de kenmerkende aspecten van een platenspeler. Huidige technologie is tot de meest hoogstaande dingen in staat wanneer het aankomt op audio en visueel. Echter is een trip down memory lane in het geval van audiovisuele producten helemaal niet zo erg. Vooral als zo’n traditioneel product in zo’n vet modern jasje is gestopt.

Gadgets MAN MAN

De draaitafel is geheel in het zwart gehuld, heeft een eikenhouten basis en de schotel is van bizon leer. Het resultaat: een platenspeler die met kop en schouder boven andere platenspelers uitschiet. Hij wordt afgemaakt met knoppen in dezelfde kleur. Het apparaat heeft ook een ingebouwde voorversterker. Hierdoor kan je een speaker gelijk op de platenspeler aansluiten zonder dat dit veel moeite kost.

televisie speakers platenspeler MAN MAN

U-Turn X Uncrate draaitafel

Uncrate €640 Shop nu

Al met al zullen de bovenstaande audiovisuele gadgets niet alleen jouw leven verrijken wat betreft functionaliteit, ook vanwege hun looks zijn ze allen hét pronkstuk van je woning.