Virtual Reality

VR-streamen wordt populairder; het geeft letterlijk een nieuwe dimensie aan onze beleving. Zo kan je tegenwoordig jouw game experience naar een hoger level tillen of een iconisch concert of een zomers festivalevents op afstand meemaken met stereoscopische 360° videobeelden. Deze virtuele revolutie heeft dan ook een behoorlijke impact op ons dagelijks leven. Met Unlimited data van Tele2 wordt het mogelijk gemaakt om overal onbeperkt Virtual Reality te streamen. Hoe tof zou het zijn als we in de toekomst onze favoriete series kunnen checken of een festival meemaken in deze nieuwe dimensie?

VR Bril MAN MAN

Stream met stijl

‘Normale’ VR-brillen sluiten je helemaal af van de wereld om je heen. Alleen is het aanzicht van zo’n standaard VR-bril niet bepaald gezellig voor degene tegenover je. Want laten we eerlijk zijn… zo’n bril ziet er vaak niet uit. Er dient rekening gehouden te worden met de sociale invloeden van technologische ontwikkelingen. Daarom heeft Tele2 in samenwerking met Jan Taminiau, één van de meest toonaangevende couturiers van ons land, een VR-bril ontworpen die reflectieve interactie met de wereld om ons heen mogelijk maakt. Zo hopen zij toekomstige VR-modellen te inspireren. Onder het motto #streammetstijl wordt Virtual Reality naar een hoger level getild. De onthulling van deze bril vond plaats tijdens een surrealistische 360° show met Holland’s Next Top Models Loiza en Montell.

Limited Edition

Er zijn slechts 16 exemplaren van deze next level VR-bril geproduceerd. De gadgets zijn genummerde limited editions in speciaal door Jan Taminiau geselecteerde kleuren. Zeg ‘doei’ tegen de lelijke ouderwetse brillen en ‘hallo’ tegen deze stijlvolle gadget. Je plaatst gemakkelijk je eigen smartphone in het collector’s item. Op de bril zit aan de voorzijde een 7 inch HD-scherm verwerkt waar sprekende ogen ‘contact maken’ met de omgeving, de tekst ‘It’s OK to look’ geldt als knipoog richting omstanders. Jan Taminiau wil met dit statement toekomstige wearable VR-modellen inspireren.

VR bril MAN MAN

“Technologie maakt de wereld in veel opzichten mooier, maar in een wereld waarin we ons steedsmeer isoleren met ons beeldscherm lijken we allemaal individualistischer. Ik gebruik technologie om mij te inspireren, maar ik wil met dit ontwerp reflectieve interactie stimuleren. Juist vanwege alle technologie in ons leven moeten we de wereld om ons heen toegankelijk houden voor elkaar.”

Hoewel er slechts een beperkt aantal van deze unieke VR-brillen geproduceerd wordt, kan jij de gelukkige zijn en er eentje bemachtigen. Check de campagnepagina en maak kans op dit unieke verzamelitem.