Wie is Danique Schweitz?

Danique Schweitz is 21 jaar en is een deelneemster van het nieuwste seizoen Temptation Island: Love or Leave. De brunette was sinds de derde aflevering te zien als extra single. Ze is alweer een jaartje vrijgezel en besloot mee te doen aan Temptation Island om haar ware liefde te vinden.

Sinds het begin maakte ze al veel indruk bij de mannen door haar spannende ‘bad girl’ uitstraling. Ze runt haar eigen tattoozaak en is voormalig student op het MBO Utrecht marketing/commerciële economie.

De tattoo kunsten van de brunette

Danique Schweitz runt – zoals eerder vermeld – haar eigen tattooshop. Deze draagt de naam Danique’s Tattoo Fabrique. Op Instagram heeft ze een apart account genaamd madebydanique waarop ze veel van haar eigen werk laat zien en waar je eventueel ook zelf een afspraak kunt inplannen. Al haar harde werk heeft er zelfs voor gezorgd dat zij op deze leeftijd al haar droomauto gekocht heeft. Dit noem je pas een independent woman!

De kunstwerken zijn zeer uiteenlopend. Van een enorme tattoo sleeve tot aan een tattoo van Thomas Shelby uit Peaky Blinders. Wij zijn in ieder geval erg onder de indruk na het zien van haar kunsten. Bekijk hieronder een paar foto’s van haar schitterende werk: