Wie is deze dame?

We hebben het over een vrouw genaamd Amber Luke. Zij is 26 jaar en komt uit Australië. Niet alleen heeft ze omgerekend bijna 90.000 euro aan tatoeage, ook heeft zij een gespleten tong. Niet schrikken als je haar op straat ziet, want haar oogballen zijn ook getatoeëerd.

98 procent van Amber Lukes lichaam is getatoeëerd en dat zie je gelijk aan haar. In een aflevering van Truly’s Transformed-serie ondergaat Amber een metamorfose. Hierin gaan zij al haar tatoeages bedekken met make-up, om te kijken hoe zij eruit zou zien als volwassene zonder al die inkt.

Voor het team met visagisten aan de slag ging zei Amber Luke wel dat ze het spannend vond. “Het wordt super spannend, aangezien ik mezelf niet zo heb gezien sinds ik heel jong was. Mijn jeugdtrauma van gepest worden en zo, zonder tatoeages, het zal me een beetje choqueren” zei Amber. Ze gaf toe dat ze zich zorgen maakt over hoe zij eruit gaat zien zonder tatoeages. Deze hebben namelijk als een soort harnas gewerkt en hielpen haar omgaan met haar onzekerheden na jarenlange pesterijen.

Het duurde een aantal uur voor alles verdwenen was. Eerst wordt er een roze basislaag aangebracht overal op Ambers lichaam. Deze neutraliseert namelijk de ‘blauwe’ kleur van de inkt. Als dat gedaan is, wordt er een nieuwe laag aangebracht maar deze sluit beter aan op haar huidskleur.

De reactie van Amber Luke

“Ik weet niet eens hoe ik moet reageren. Jezus Christus, ik was zo basaal. Ik haat het, want het voelt alsof ik weer een tiener ben, en het maakt me echt uit. Ik vind het echt helemaal niet leuk.”, aldus Amber Luke wanneer zij haar spiegelbeeld ziet.

Uiteindelijk verraste zij haar moeder Vikki met haar ‘nieuwe uiterlijk’. “Ze steunt het, maar ze is niet de grootste fan”, zegt Amber over het standpunt van haar moeder over haar tatoeages. Echter is de reactie van Vikki opvallend: “Waar is mijn dochter? Ik vind je leuk met je tatoeages. Ik ben er zo aan gewend dat je jezelf bent met tatoeages. Het was een mooie ervaring, want je krijgt niet vaak de kans om terug in de tijd te gaan en te zien hoe je dochter er op deze leeftijd uitzag. Je krijgt niet vaak de kans om terug in de tijd te gaan en te zien hoe je dochter er op deze leeftijd uitzag”.

Zie de YouTube-video eronder: