Sylvie Meis toont zich van haar beste kant met nieuwe Instagramfoto

Supermom much? Heck yeah. Supermodel…? Kun je ook wel stellen. Sylvie Meis komt nog vandaag de dag supermooi over op haar nieuwe Instagram-foto.

Het fotomodel met maar liefst 1,4 volgers op Instagram bewijst dat met een nieuwe foto, waarin zij classy de rand van een zwembad gekleed in een bikini siert in Zurich, Zwitserland. Kijkend in de verte, alsof zij de volgende target in het vizier heeft, straalt ze zelfverzekerd de rust zelve uit.

En dat terwijl Sylvie Meis op 13 april haar alweer vierenveertigste verjaardag zal vieren. Ongetwijfeld dragen haar genen er iets aan bij: de in Breda geboren dame heeft een naast die lieve snoes ook een unieke mengelmoes als het op afkomst aankomt. Een Nederlands-Indische vader en een Belgische moeder om precies te zijn. En niet te vergeten als het aankomt op hot blijven: een strak fitnessregime, zoals de bovenste foto ruimschoots bewijst.

De voormalige vrouw van Rafael van der Vaart is sinds 1999 actief en lijkt nog niet aan denken te stoppen. Haar populariteit is niet alleen in Nederland groot – ze heeft in de laatste jaren namelijk flink aan de weg getimmerd bij onze oosterburen. Ze volgt daarmee in de voetsporen van enkele andere bekende Nederlanders, waaronder Linda de Mol.

Sylvie Meis in bikini niet alleen populair in Nederland en Duitsland

En dat haar populariteit nog verder strekt, bewijst het volgende weetje wel: de Wikipedia-pagina van Sylvie Meis. Het profiel is te vinden in negen verschillende talen, waaronder Koreaans, Spaans, Frans en Arabisch. Meer foto’s van Sylvie vind je hieronder: