Even opfrissen: wie is Sylvana IJsselmuiden ook alweer?

Voordat we verder gaan met het bewonderen van Sylvana IJsselmuidens zongebruinde avonturen, laten we eens kijken naar wie deze sprankelende persoonlijkheid eigenlijk is. Sylvana is een presentatrice die bekend staat om haar vrolijke en energieke uitstraling. Met haar optredens op televisie en social media weet ze haar publiek te betoveren met haar charme en humor. Sylvana heeft niet alleen een passie voor entertainment, maar ook voor het delen van belangrijke boodschappen, zoals het belang van veilig zonnen.

 

Insmeren tegen de zon was nog nooit zo hip

De bekende presentatrice deelde onlangs een foto op Instagram waarop ze zichzelf volledig insmeert met zonnebrandcrème. Met een knipoog naar de realiteit schrijft ze bij het bericht: “Haha oke eerlijk! Wie komt er ook als een raket uit de startblokken bij de eerste zonnestralen? Oh maar vergeet niet te smeren popjes! Want ik wil natuurlijk niet dat jullie verbranden deze prachtige Hemelvaartsdag!”

Maar Sylvana gaat verder dan alleen maar luchtige opmerkingen maken. Ze gebruikt haar platform ook om bewustzijn te creëren over veilig zonnen. Ze wijst haar volgers erop dat onderzoek aantoont dat Nederlanders pas gaan smeren wanneer de zon op zijn felst is, terwijl de zonkracht al vroeg op de dag behoorlijk intens kan zijn. “Laten we bewuster zijn van de zonkracht, zelfs buiten de piekmomenten,” moedigt ze aan. En om haar woorden kracht bij te zetten, deelt ze zelfs tips in haar Instagram Story om veilig te genieten van de zon.

Met haar spontane en speelse benadering weet Sylvana niet alleen haar volgers te vermaken, maar ook te inspireren tot verantwoordelijk zongedrag. Dus, voordat je naar buiten gaat om van de zon te genieten, vergeet niet: smeren, smeren, smeren!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)