Asian Food Market

Sushi Festival JOY, een weekend lang genieten van alles wat de Aziatische keuken te bieden heeft. Verse producten, rijke smaken en heerlijke Aziatische biertjes en cocktails. Kortom, een paradijs voor de sushi liefhebber en deze sushi etiquette moet je zeker even bekijken. Naast sushi biedt JOY vele anderen Aziatische gerechten aan. Loop langs de verschillende foodtrucks en laat je smaakpapillen verassen door dim sum, noodle bowls, yakitori, zeewier bites en zelfs Japanse poffertjes.

sushifestivaljoy-manman

Geïnspireerd op de typische Aziatische markten

Naast de overheerlijke Aziatische gerechten, bestaat Sushi Festival JOY uit een vrolijke chaos van activiteiten. Daag je vrienden uit in de gameroom, leer de geheimen voor het maken van de lekkerste sushi tijdens een workshop of kom langs in het karaoke hotel. Speciaal voor de kleine rakkers is er een kinderprogramma opgesteld met theater, spellen en kookworkshops. Voor ieder wat wils.

Utrecht en Den Haag

Sushi Festival JOY is te vinden in Utrecht op het Lucasbolwerk van 5 t/m 7 mei en in Den Haag in het Westbroekpark van 9 t/m 11 juni. Ga voor een muzikale carrière tijdens je karaoke optreden en geniet van muziek, cocktails, kunst, en natuurlijk sushi op dit heerlijke festival. Met wie ga jij?