Porsche 911 Targa Stone Canyon Singer

Deze Porsche 911 Targa van Singer stelt ons niet teleur. De restored Porsche heeft een waanzinnig voorkomen. Natuurlijk is de lijn van de Targa er één die normaal gesproken al opvalt, maar in combinatie met de kleurensamenstelling en de details van Singer Vehicle Design, is dit een uniek exemplaar. Daarnaast is het interieur uitermate stijlvol en waanzinnig afgestemd op het exterieur. De blauw grijze kleur van de auto werkt goed met het interieur in een donker bruine tint. Dit in combinatie met het Targa-dak en de custom afwerking maakt een waar kunstwerk van deze Porsche.

Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN Porsche Singer Stone Cayon MAN MAN

Dat deze Singer in ons straatje past is wel duidelijk. Natuurlijk heeft Singer Vehicle Design nog meer Porsches waar we gelukkig van orden. Neem ook is een kijkje in de: Colorado, Switserland, Honkong of de New York.