De waterdichte zwembroek

Je zult het vast wel herkennen: je ligt al een tijdje in de zon, maar nu is het toch echt tijd om even een duik te nemen. Op dit moment komt het dilemma: waar laat je nou jouw waardevolle spullen? Het zal niet de eerste keer zijn dat er spullen verdwijnen terwijl je de borstcrawl aan het oefenen bent in de zee of het zwembad. Om dit te voorkomen bedachten twee vrienden de ultieme oplossing: RAKE.

 

De stijlvolle zwembroek met een 100% waterdichte broekzak zorgt ervoor dat al jouw belangrijke spullen veilig en droog blijven. Je hoeft nu eindelijk niet meer om de beurt een duik te nemen omdat je bang bent dat er anders iemand met al jouw spullen vandoor gaat als je even niet oplet.

waterdichte zwembroek

Design en uitwerking

Om te zorgen dat de broekzak waterdicht blijft, makkelijk in gebruik is en er erg stijlvol uitziet, heeft RAKE gekozen voor een samenwerking met TIZIP. Dit is één van de grootste spelers op het gebied van lucht- en waterdichte ritsen. De gebruikte ritsen zijn ontworpen om waterdicht te blijven tot maar liefst 10.000 keer openen en sluiten. Ook wordt iedere zwembroek 3x getest op waterdichtheid voordat ze worden verzonden, die heb je alvast in the pocket.

waterdichte zwembroek

Classy Navy

RAKE €105 Shop nu
waterdichte zwembroek

Just Black

RAKE €105 Shop nu

Naast de functionaliteit van de zwembroek is de focus op kwaliteit, design en detail nooit uit het oog verloren. Het resultaat is een handige zwembroek waarmee je na een dagje zwemmen ook prima kan aansluiten bij een diner in een restaurant. Dit geeft al aan dat het niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol als short gedragen kan worden.

Als je het ons vraagt, is dit toch wel een van de meest stijlvolle en praktische zomer-items die je zult vinden.