Gemillimeterd haar is niet een kwestie van een tondeuse over de bol, het goed scheren ervan is een kunst. Om dit kapsel juist te krijgen moet er veel aandacht worden besteed aan de lengte en contouren.

MAN MAN gemilimeterd haar Jason statham

De buzz cuts worden gedragen door actiehelden als Jason Statham en Wentworth Miller, maar ook popheld Justin Timberlake wist aandacht te krijgen met dit kapsel. Deze mannen zijn niet geheel kaalgeschoren, maar hebben juist een strakke contour waardoor het kapsel er heel strak uit ziet.

MAN MAN gemilimeterd haar Justin timberlake

Gemillimeterde haar geeft een serieuze uitstraling, waardoor het kapsel perfect past bij de zakenman. Als je dit kapsel goed wilt dragen, moet je wekelijks naar de kapper, zelf er een handigheid in krijgen of een lieve vriendin hebben die dit graag voor je doet. Alles staat of valt met de lengte. Zorg dat bovenop twee millimeter langer is dan de zijkanten om structuur te creëren, daarnaast is het belangrijk dat de contouren strak worden bijgewerkt met een mesje.

1 brad pit MAN MAN gemilimeterd haar Miller Wentworth

Hoewel dit kapsel goed werkt met mannen die een sterke kaaklijn hebben, past dit kapsel haast bij iedere gezichtsvorm *met uitzondering van langwerpige gezichten*. Het gemillimeterde haar heeft ook versteviging nodig in de vorm van pasta of wax, om structuur te creëren. Deze structuur breng je aan in de richting van waar het haar groeit.