Deze nieuwe sportschool in Amsterdam biedt een grote variatie aan (kick)bokslessen, functional training, looptraining en krachttraining van professionals met jarenlange ervaring in de kracht- en vechtsportwereld, waarbij persoonlijke aandacht en toegankelijkheid voor iedereen, op ieder niveau, centraal staat.

sportschool in Amsterdam kickboksen

SQM2 Gym, dé nieuwe sportschool in Amsterdam

SQM2 Gym is opgericht door Jan Willem Roordink en Thijs Boon. Zij lieten zich inspireren door oldskool en newskool (kick)boks sportscholen uit New York. Eén ding is in ieder geval zeker: de gym ziet er rauw en stijlvol uit.

sportschool in Amsterdam kickboksen

De gym, gevestigd in Amsterdam Zuid aan de Veerstraat 73-75, wordt begeleid door trainers die staan voor kwaliteit, professionaliteit en vooral plezier. De trainingen worden dan ook verzorgd door professionals met jarenlange ervaring uit de kracht- en vechtsportwereld. Onder andere professioneel bokser Gino da Fonseca (Hoofdtrainer Boksen), muaythai kampioen Francois Lubbers (Hoofdtrainer Kickboksen, bekend van Vos Gym) en marathonloper Cally Yang (Hoofdtrainer Road en Impact) maken de lessen voor iedereen toegankelijk, ongeacht het niveau.

sportschool in amsterdam kickboksen

“Train like an athlete, win like a champ”

Een groot aanbod aan groepslessen

Wekelijks worden er maar liefst 50(!) groepslessen gegeven, verdeeld over 4 categorieën: bags, fight, road en impact. Door het grote aanbod aan groepslessen zit er voor iedereen altijd wel iets bij. Naast deelname aan de lessen wordt er ook personal training aangeboden en beschikt de gym over een breed aanbod aan hoogwaardige fitness apparatuur.

Al met al is SQM2 Gym dé sportschool voor de liefhebbers van (kick)boksen. Kwalitatief, persoonlijk en resultaatgericht. Check de abonnementen van SQM2 Gym hier.