Genieten zonder spijt te hebben

Er zijn legio aan producten die met de belofte ‘laag in calorieën’ al snel op ’t lijstje van potentiële opties terechtkomen. Toch is het dan eigenlijk niet meer dan ‘minder nadelig’. Mooi, maar het kan dus altijd beter. Met slechts 290 tot 360 calorieën en 18 à 20 gram proteïne per pint is Halo Top op z’n minst interessant te noemen.

Halo Top ijs proteïne caloriearm MAN MAN

Vrouwen mogen dan graag een portie ijs lusten op z’n tijd, als je vriendin naast je op de bank ligt pik je graag een hapje mee. Althans, wij wel. Halo Top was in het jaar 2017 tijdelijk het best verkochte ijs in Amerika. Het komt ons dus wel goed uit dat dit ijs nu de ‘grote plas’ oversteekt om Nederlanders blij te maken. Want, laten we eerlijk zijn, de fanatieke sporter heeft graag een snack op z’n tijd. Hoe beter die snack is voor het lichaam, hoe eerder we geneigd zijn deze te eten. Een prettig aspect dus dat we dit ijs met een sierlijke bicep-curl naar binnen kunnen lepelen, zonder direct spijt te krijgen. Dit is echter niet het enige voordeel van Halo Top..


Dit bericht bekijken op Instagram

Gainz for days 🍦💪🏻😜

Een bericht gedeeld door Halo Top Creamery (@halotopcreamery) op

Gegarandeerd pluspunten scoren bij je vriendin

Laten we wel wezen: ongeacht of het buiten vriest dat ’t kraakt, je vriendin wordt altijd blij van ijs. Vrouwen zien een beker ijs nou eenmaal als een geluksmomentje. Het is dus gegarandeerd een prettige hoeveelheid pluspunten scoren als je haar ijs koopt. Echter, het is niet alleen ’t ijs wat voor spanning en sensatie zorgt. Tuurlijk, zes verschillende smaken zorgen ervoor dat je voorlopig niet verzadigd raakt, maar Halo Top heeft de boel naar een hoger level weten te tillen.

Halo Top ijs proteïne caloriearm MAN MAN

Het merk organiseert namelijk een event waar je je vrouwelijke schone gegarandeerd mee op een roze wolk laat zweven. Op 4 oktober zal er namelijk een pilates-sessie georganiseerd worden mét puppies én ijs. Enig idee hoe de dames hierop reageren? Juist. Mocht je dus een gouden voetje willen halen bij je partner in crime, stuur haar dan naar die pilates-les. Of je haar terugkrijgt na dat uur, dat is nog maar de vraag, maar tranen van geluk zullen de standaard zijn. Vanaf 28 september kun je je via OneFit aanmelden of houd de Halo Top social media kanalen in de gaten voor de aanmeldingsprocedure (Facebook & Instagram).

Halo Top zal vanaf 1 oktober in het vriesvak van de Appie te vinden zijn. Met zes smaken – Vanilla Bean, Peanut Butter Cup, Chocolate, Chocolate Chip Cookie Dough, Cinnamon Roll en Sea Salt Caramel – ben je voorlopig wel even zoet. Iedere smaak bevat zo’n 280 tot 360 calorieën en 18 tot 20 gram proteïne. Een aanzienlijk lager calorie-gehalte en een aardige dosis ‘Proteins’ voor de muscles. Wij gaan ’t zeker proberen!