De carrière van Alexander Zverev

Alexander Sascha Zverev is een van de grootste talenten in het huidige tennis. Geboren op 20 april 1997 in Hamburg, Duitsland, heeft Alexander Zverev zichzelf al snel bewezen als een speler waar je voor moet oppassen op de tennisbaan.

Hij begon zijn professionele carrière in 2013 en maakte sindsdien indrukwekkende stappen. Met hoogtepunten zoals het winnen van de ATP Finals in 2018 en meerdere Masters 1000 titels, heeft Alexander Zverev zichzelf laten zien als een serieuze concurrent in de sport. Maar nu meer over de vriendin van Alexander Zverev: Sophia Thomalla.

Wie is zijn vriendin, Sophia Thomalla?

Sophia Thomalla is de vriendin van Alexander Zverev. Ze is geboren op 6 oktober 1989 in Berlijn. Sophia Thomalla heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en mag zichzelf een bekende Duitse actrice, model en presentatrice noemen. Een echte alleskunner. Haar moeder, Simone Thomalla, is ook een beroemde actrice, dus het talent zit zeker in de familie.

Sophia’s carrière begon al op jonge leeftijd. Zo heeft ze meerdere rollen gespeeld in Duitse tv-series en films. Daarnaast staat ze regelmatig voor de camera als model en als presentatrice. Zo presenteerde ze verschillende reality shows, waaronder Are You The One?. Bovendien houdt ze niet van stilzitten, want ze is ook onderneemster. Ze heeft namelijk haar eigen lijn van horloges en een samenwerking met een online casino.

De Instagram van Sophia Thomalla

Sophia Thomalla weet in ieder geval wel hoe ze haar bereik genereert op Instagram. Met ruim 1,4 miljoen volgers plaatst ze elke week wel een foto of video. De ene keer meer dan de andere keer. Het is een mix van professionele content en privébezigheden, zoals heerlijk zonnen in haar bikini.

Ze support haar vriend in ieder geval wel tijdens zijn tenniswedstrijden en dat is te zien na de vele posts van Sophia, waarmee ze hem aanmoedigt. Dat het een prachtige vrouw is om naar te kijken, kunnen we beamen.

Dit zijn een aantal beeldschone foto’s van de Instagram van Sophia Thomalla: