MAN MAN Timberland-2

Wanneer de tropische temperaturen ons land bereiken is het heerlijk om een korte broek te dragen. Echter wil je er niet uitzien alsof je een dag naar het strand gaat wanneer je serieuze afspraken hebt. Combineer een lichte short met een wit T-shirt. Door deze items basic te houden leggen we het accent op de schoenen. Hierdoor blijft er balans en creëer je een stijlvolle look.

 

MAN MAN Timberland-3

Zowel in het voor- als in het najaar is het heerlijk om een wandeling te maken. Alleen om je hoofd leeg te maken of samen met iemand om zaken te bespreken. Een goed voetbed is belangrijk, want niemand wil zere voeten krijgen van een wandeling door het park of de stad. De Amherst collectie van Timberland is uitgerust met het drie-laags SensorFlex systeem. Deze technologie zorgt voor stabiliteit, demping en flexibiliteit. Hierdoor is de schoen geschikt voor dagelijks gebruik. Voor zowel een dag op kantoor, als een intensieve dag met meetings door de gehele stad.

MAN MAN Timberland

De High Top chukka is een allrounder. Tijdens de warmere dagen dragen we deze schoen onder een short, maar in het najaar rocken we deze onder een distressed-jeans. Wanneer het een keer wat formeler moet is de High Top Chukka het speelse element in onze formele outfit. Naast de High Top Chukka bestaat de Amherst collectie uit een Oxford, Chelsea en suede Chukka.

Timberland Sensorflex sensorflex amherst timberland man man