1. Adidas – EQT “Turbo Red”

Afgelopen donderdag was de release party van de nieuwe EQT’s, wij van MAN MAN waren daarbij en kregen een voorproefje. De EQT is een sneaker die oorspronkelijk uit de 90s komt en bedoelt was als hardloopschoen, vandaag de dag is de Equipment meer een fashionable schoen, dat zie je ook terug in de nieuwe colourways. Naast de relaunch, is er ook ruimte voor een geheel nieuwe EQT 91-17 Boost, die de innovaties van het merk met zich draagt (Boost + Primeknit). De EQT ADV, EQT Support 93, EQT Racing en EQT Racing 91-16 zijn allemaal onderdeel van deze collectie. Houdt de Turbo Red in het vizier dit najaar, want de wereldwijde release staat op 26 januari.

adidas eqt equipment turbo red man man 1 adidas eqt equipment turbo red man man

2. Nike – Match Classic “Stealth Grey”

De Match Classic is een van onze Nike favorieten. Dit model is van origine een tennis schoen, maar door de harige suede bewerking is het een modieus model. Een sneaker die je met iedere outfit kunt combineren, zij het nou een Peaky Blinders look of een meer smart look dat maakt niet uit. Het smalle en lage model is voorzien van een Stealth Grey kleur met witte details, zoals de mini-Swoosh en de gevulkaniseerde outsole. Je kunt je paartje nu halen bij geselecteerde Nike retailers en verschillende webshops.

nike match classich stealth sneakers mannen magazine nike match classich stealth grey mannen magazine

3. Asics Gel-Sight

Asics dropt altijd kwaliteit colourways van hun retro running modellen, maar op dit moment is de GEL-Sight als hun top-tier sneaker gepositioneerd. De sneaker komt veel minder vaak in nieuwe colourways uit dan bijvoorbeeld de GEL-lyte III of de GEL-Lyte V en wanneer deze uitkomt dan lijkt er net iets meer aandacht aan besteed te zijn. Daar is deze Sight geen uitzondering op, het model heeft een speciale kleuren combinatie en ook het materiaalgebruik is uitzonderlijk. Deze twee nieuwe looks zijn uitgevoerd met hoogstaand suede en zachte kleuren, grijs, roze en creme voor het ene model en tan, bruin en licht blauw voor het andere. Als je net zo onder de indruk bent van dit model als wij dat zijn, zorg dan dat je je ogen openhoudt bij Asics Tiger retailers. Check ook de nieuwe Asics Gel-Kayano.

asics gel sight sneaker mannen magazine

4. New Balance – 998

Olijfgroen is overal dit seizoen en dat geldt ook zeker voor de sneaker wereld, zo zagen we de Adidas Ultra Boost “Hunter Green” en de Nike Flyknit “Rough Green”. En de New Balance 998 is de volgende sneaker die we aan dit rijtje toe kunnen voegen. Want de 998 is voorzien van deze cleane look met zwart en olive op het traditionele high-quality suede en mesh upper. Hoewel we groen overal zien op het moment, kan ik me niet voorstellen dat iemand het erg vindt zolang het er zo uitziet. Check ook de luxe lederen New Balance 247.

new balance 998 sneakers mannen magazine new balance 998 sneakers mannen magazine 1

5. Adidas EQT Support 93 Boost “Chinese New Year”

We lichten de EQT nog maar eens uit, omdat het ze absoluut behoren tot de beste sneaker releases van deze week. Het retro design van de Equipment heeft met deze Boost zool een make over gekregen, wat ervoor zorgt dat je een comfortabele sneaker hebt met een semi-retro look. De kenmerkende ribbon three stripes op de zijkant van de schoen blijven uiteraard onveranderd. Het model komt in een mooie off-white kleur, met een synthetische feather textuur op de upper. Het haantje op de achterkant van de schoen, geeft de sneaker kleur en maakt het een uniek paar. De Boost en de Continental zool geven de sneaker een ongekend comfort. Je kunt de EQT Support 93 Boost Chinese New Year op 26 januari verwachten.

sneakers eqt support boost sneaker man man adidas eqt sneaker chinese man man

Houd je ogen open voor de vetste sneaker releases van deze week.