Profiteer deze week van de actie (1+1 gratis)

Als we het over slimme verlichting hebben, komen mensen al snel uit bij een bekend merk als Philips, waar je al gauw gemakkelijk rond de € 30 zit voor een sfeerverlichting. Deze week heeft de Albert Heijn verschillende smart-lampen en andere Smart Home-producten van Hombli in de aanbieding.

Hombli is een bedrijf dat verschillende producten aanbiedt die je huis omtoveren tot een Smart Home. Zo hebben ze onder andere stekkers, rookmelders en slimme lampen in het assortiment en deze week zijn ze ook nog eens in de aanbieding.

Goed alternatief voor de Philips Hue

De Albert Heijn heeft deze week onder andere de Hombli Smart Lamp RGB in de aanbieding en in tegenstelling tot de Philips Hue heb je bij deze lamp geen speciale Bridge nodig. Deze Hombli Smart Lamp RGB kan je meteen aan je wifi-netwerk koppelen en daarna is hij heel eenvoudig te bedienen met de speciale Hombli-app.

De lamp geeft zowel wit als gekleurd licht, wat voor mooie sferen in je huis kan zorgen en die je zelf naar eigen smaak kan instellen. Via de Hombli-app is de verlichting gemakkelijk van een afstand te besturen en zo kan je het licht dempen of zelfs helemaal aan- en uitschakelen. Ook kan je hiermee gebruikmaken van Apple Woning, Google Home of Amazon Echo. Zo kan je dus ook gemakkelijk Siri, Amazon Alexa en je Google Assistent de opdracht geven om het licht te veranderen van kleur of om het licht aan of uit te schakelen.

hombli smart lamp

Hombli Smart Lamp RGB te koop voor € 19,95

Bij de Albert Heijn is de Hombli Smart Lamp RGB voor € 19,95 verkrijgbaar, wat een stuk voordeliger is dan de Philips Hue. En naast het feit dat je hem voor € 19,95 al in huis kan hebben, krijg je nu ook nog eens bij aankoop de tweede gratis! Leuk om als cadeau te doen of zelf in huis te bewaren als reserve lamp.

Meer informatie of wil je de lamp bestellen? Dat kan gemakkelijk via de website van Albert Heijn of in een van de winkels.