Een schone kamer

Het belangrijkste is dat je bed schoon is. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste date. Hoe dronken jullie ook zijn, ze zal nooit vergeten dat ze (2 weken oude) pizzakruimels in jouw bed tegenkwam. Naast dat je een schoon bed hebt is het belangrijk dat er nergens (vuile) was ligt en dat je kamer opgeruimd is. Maak je kamer vooral niet te steriel en onpersoonlijk, maar houd het wel schoon.

Minimal slaapkamer schoon voorbereiding date man man

Het juiste licht

Romantisch hè, die drie grote lampen die vol in haar gezicht schijnen. Inderdaad, niet dus. Zorg dat je wat sfeerverlichting hebt. Een leuk lampje naast je bed is prima, maar wil je het wat romantischer maken, zorg dan voor de nodige kaarsen. Daarnaast zijn fatsoenlijke gordijnen ook aan te raden. Ze wordt namelijk liever wakker van de geur van verse croissants, dan van de eerste zonnestralen om 7 uur ’s ochtends.

Geurtjes

De beste geur is schoon. En aangezien schoon geen geur is, kun je maar beter zorgen dat het niet stinkt. Etensresten zijn een absolute no-go, maar ook vuile was, stinkende schoenen of natte handdoeken kun je beter ergens anders laten. Geur is zeker voor vrouwen ontzettend belangrijk.

Sfeervolle muziek

Een essentieel onderdeel van de juiste voorbereiding is muziek. Muziek is lastig, zeker als je de dame in kwestie nog niet zo lang kent. Speel daarom op safe en kies voor wat rustige muziek, maar niet te saai. Wij maakten de perfecte lijst met slowjams voor de avond met je date.

Het juiste eten en drinken

Deze schiet er nog wel eens bij in. Houd er rekening mee dat je date (mogelijk) een nachtje blijft slapen. Zorg ervoor dat je de juiste spullen haalt bij de supermarkt voor zowel avond als ochtend. ’s Avonds: denk aan een goede merlot, toastjes, kaasje en wat chips. ’s Ochtends: wat kwark, afbakbroodjes en wat fruit.

Zorg dat je goed voorbereid bent. Op deze manier hoef je tijdens de date niet te stressen en ben jij de beste versie van jezelf.