Wij presenteren: de Chivas Regal Ultis. Een unieke blended whisky, samengesteld uit vijf zeldzame signature single malt whisky’s. Deze exclusieve whisky is een eerbetoon aan vijf generaties Master Blenders en bevat daarom slechts vijf zeldzame signature single malts uit de historie van het merk.

Chivas Ultis-4

Chivas Regal Ultis

Maar wat maakt deze whisky zo speciaal? Allereerst zijn er slechts 5 whisky’s gekozen, namelijk de: Strathisla, Longmorn, Tormore, Braeval, Allt A’bhainne. Voor de kenner zullen dit geen onbekende namen zijn. En van de miljoenen vaten die bij de Chivas Brothers zijn opgeslagen, wordt minder dan 1% gebruikt om deze whiskey te maken. De master blenders beoordeelden deze vaten op traditionele wijze met de neus om zo de superieure kwaliteit te bewaken.

Chivas Ultis-10

Smaak

Elke single malt whisky brengt door zijn unieke karakter een unieke smaak met zich mee. Samen creëren zij het zachte en rijke karakter van de Chivas Regal Ultis. We ruiken een aroma van rijpe peer, rode appels en hints van kaneel, karamel en honing. Proeven subtiele tonen van vanille, mandarijn en abrikoos met een achtergrond van zachte karamel, kruidnagel en gember en de afdronk is lang met een vleugje kruidigheid. Ja, deze whisky proeft rijk, vol en zacht tegelijk.

 

Verlang je nu naar een avond vol heerlijke hapjes, goed gezelschap en deze whisky? Dan kun je deze hier bestellen voor €112,50. Een speciaal cadeau voor onder de kerstboom.

70cl Bottle & Box closed on white