Narcos

Narcos is een Amerikaanse televisieserie over de DEA-jacht op Pablo Escobar. Escobar was een beruchte Colombiaanse drugsbaron, die een van de rijkste mensen ter wereld werd door zijn wereldwijde handel in cocaïne. De Spaans- en Engelstalige serie verwacht dit jaar een vierde seizoen. Bij het zien van de eerste aflevering word je meegesleept in het fascinerende verhaal, de originele filmstijl en bijzondere dialogen.

 

El Chapo

Deze Spaans en Engels gesproken serie vertelt het verhaal over de Mexicaan die doorheeft dat als je écht geld wilt verdienen, je de drugswereld in moet stappen. In het begin heeft hij nog een beetje problemen met de lokale cokebaas, maar hier is hij snel van af en wordt hij dan ook opgemerkt door de baas der bazen in de drugswereld. In dit kartel leert El Chapo alles wat hij moet weten en weet hij zich naar boven te werken tot ware drugskoning.

 

Gomorrah

Gomorrah is een Italiaanse misdaadserie die een andere blik biedt op maffia-organisaties. De criminaliteit wordt in beeld gebracht in een hiërarchische structuur van de staat tot aan de leiders. Het geeft de kijker een beeld van de interne en externe strijd om de macht tussen criminelen en hangjeugd. Volg het leven van de leden van de Savastano-clan, een van de machtigste en invloedrijkste clans van de Camorra. Geweld is deeerste en enige hulpmiddel om aan de macht te blijven en tegenstanders het zwijgen op te leggen.

 

La Casa de Papel

Acht dieven met verschillende karakters willen de perfecte geldroof uitvoeren en sluiten zichzelf en onder anderen hun gijzelaars en de werknemers op in Spanje. Hun doel? Een enorme geldbuit mee naar huis nemen. Maar hoe ze ontsnappen uit de fabriek is nog een probleem. De overvallers zullen alles op alles moeten zetten. We kunnen niet wachten tot ook het tweede seizoen op Netflix verschijnt.

 

The Bridge

De titel van deze serie slaat op de brug welke Zweden en Denemarken met elkaar verbindt, de Øresund brug. Wanneer er een lijk gevonden wordt onder deze bekende brug wordt er een samenwerking gestart tussen de Zweedse en Deense politie. Twee politieagenten gaan met elkaar samenwerken om deze moord op te lossen, echter gaat niet alles even vlekkeloos. De eerste drie seizoenen van deze hitserie staan al op Netflix. Genoeg beeldmateriaal dus tot het vierde seizoen uitkomt.