Sergio Herman heeft nu al een nieuwe vriendin

De liefde bij de 51-jarige chef-kok gaat niet langer meer door alleen de maag. Herman liet onlangs de geruchtenmolen op volle toeren slaan met het nieuws een maar liefst 21 jaar jongere vriendin aan de haak te hebben geslagen. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is gegeven, proberen Sergio en zijn nieuwe vriendin hun liefde niet langer meer te verbergen. Het duo werd in april al samen gespot, onder invloed van alcohol achter het stuur en tijdens het overtreden van de avondklok. Hiervoor werden Sergio en de Vlaamse Chanel Joppart bekeurd.

Ondanks de velen vraagtekens op social media bij fans en volgers, wilde de woordvoerder van Sergio Herman niet reageren op de berichten. De Nederlandse chef-kok was een lange tijd getrouwd met model en presentatrice Ellemieke Vermogen, met wie hij twee gezonde kinderen op de wereld zette.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sergio Herman (@sergioherman)

De chef-kok lijkt geen last te hebben van een gebroken hart en wist na vier maanden het West-Vlaamse model Chanel Joppart aan de haak te slaan. De 51-jarige chef-kok en zijn 30-jarige vriendin werden gespot tijdens een romantisch etentje op Ibiza. En als we de geruchten mogen geloven, dan zou het niet alleen bij een etentje zijn gebleven. Herman en Joppart vestigen zich namelijk al enige tijd onder de dakpannen van een nieuw liefdesnestje.

Wie is Chanel Joppart?

Hoewel de chef-kok zich al jaren lijkt te vestigen in het zich van de schijnwerpers, lijkt de Vlaamse blondine iets meer op de achtergrond te treden. Chanel en haar Sergio Herman delen wel een andere passie, namelijk de liefde voor lekker eten. Joppart komt uit een bekende horecafamilie aan de Belgische kust. Zij en haar zus runnen een eigen zaak in De Panne. Naast te beschikken over de kwaliteiten van een ondernemer, verscheen Chanel jaren geleden op de catwalk. Ze wist het in 2011 te schoppen tot de eerste eredame in West-Vlaanderen.

Chanel Joppart haalde de nationale finale van Miss België, maar wist er niet met de titel vandoor te gaan. Hoewel de winst haar ontglipte, leek ze een modellencarrière niet uit de weg te gaan. Met ruim 5 duizend volgers op Instagram is de mooie blondine inmiddels een relatief bekend gezicht in binnen- en buitenland. Of ze blijft timmeren aan de weg voor een glansrijke carrière in de showbizz- en entertainment wereld of een succesvol chef-kok en ondernemer, daar zullen we in de toekomst nog achter komen.


 

Ben jij benieuwd naar de inkomsten van een van de meest succesvolle chef-koks van Nederland? Lees dan ook over het vermogen van Herman den Blijker.