Hoe kan je je schoenen schoonmaken?

De sneaker is een tijdloze schoen. Al helemaal een exemplaar in het wit. Of je de schoen nou combineert met een korte short, een casual spijkerbroek of juist een nette pantalon; met de witte sneaker zit jij zonder twijfel goed. Het enige nadeel aan de (witte) sneaker is dat je schoen snel vies kan worden. Een city trip of een sportieve dag kan een hele aanslag zijn op jouw nieuwe stappers. Zonde, en vooral erg irritant om steeds weer schoon te moeten maken. Gelukkig is er nu een geniale gadget: de Philips sneakerreiniger.

 

Hoe werkt de Philips sneakerreiniger?

Met de sneakerreiniger van Philips zijn jouw sneakers in een handomdraai weer helemaal schoon. Het stappenplan is erg gemakkelijk. Allereerst kies je de juiste borstel uit. Bij de reiniger komen namelijk drie verschillende borstels. Je hebt een spons, een zachte borstel en één die harder is. Zo heb je, ongeacht het materiaal van je schoen, een borstel die geschikt is voor jouw patta’s. Maak vervolgens je borstel nat met water en wat zeep. Klik de sneakerreiniger aan en veeg vervolgens je sneaker schoon. Dat proces van schoonmaken gaat extreem snel. Het apparaat roteert namelijk 500 keer per minuut. Zo is jouw schoen binnen no time weer helemaal klaar om gedragen te worden.

sneakerreiniger philips te koop

Sneakerreiniger

Philips €27,99 Shop nu

De sponsborstel kun je gebruiken voor kwetsbare materialen. Denk hierbij aan leer, suède en glad rubber. Is jouw schoen van canvas? Dan komt de zachte borstel perfect van pas. Die borstel is ontworpen om meerdere oppervlakken mee te borstelen. De harde borstel is ook aanwezig bij de sneakerreiniger. Die borstel kun je gebruiken voor bijvoorbeeld de rubberen zool van je schoen, of schoenen met veel textuur. Nog een handig aspect aan de schoen: de batterijen worden bijgeleverd én je kunt hem gemakkelijk vervoeren. Zo loop je nooit meer met vieze schoenen. Het apparaat kan je kopen op Bol.com