Wie is Sarah, de ex van André Hazes jr.?

Sarah van Soelen is nu 28 jaar en is in Nederland vooral bekend geworden door haar relatie met volkszanger André Hazes. In 2021 hadden ze een halfjaar een relatie. De breuk kwam voor Sarah totaal onverwacht en ze was: “gekwetst tot op het bot.” Dat ze de ex van André Hazes Jr. is, bracht haar in de schijnwerpers en sindsdien heeft Sarah haar eigen pad bewandeld. Naast haar bekendheid door de media, is Sarah ook een persoon op sociale media geworden met een grote aanhang. Hier heeft ze namelijk 208.000 volgers, met wie ze maar al te graag haar leven deelt.

Sarah van Soelen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bekende influencer en populair model. Ze werkt samen met verschillende merken en gebruikt haar platform om haar volgers te inspireren met mode en lifestyle. Met haar prachtige uiterlijk weet deze blondine iedereen te boeien. Ze trekt altijd perfect de aandacht op haarzelf.

De Instagram post van Sarah Soelen in bikini

Haar recente Instagram-post, waarin ze meerdere bikinifoto’s deelt, heeft veel reacties uitgelokt. De foto’s tonen Sarah in verschillende stijlen en poses, en de commentaren stromen binnen van fans die haar uiterlijk en zelfvertrouwen prachtig vinden.

De reactie op Sarahs bikinifoto’s was overweldigend positief. Sarah van Soelen heeft ervoor gezorgd dat ze niet alleen meer de ex van is. Maar dat ze haar eigen leven en carrière heeft opgebouwd. Haar invloed op Instagram blijft groeien en met elke post weet ze haar publiek te boeien. Van hoge hakken en glitterjurkjes tot prachtige foto’s in bikini; Sarah van Soelen doet het allemaal. Dit succes op sociale media zorgt ook voor kansen buiten Instagram, zoals samenwerkingen met mode- en lifestylemerken, wat ervoor zorgt dat ze kan blijven groeien in haar carrière.

Bekijk hieronder de foto’s van het Instsagram-account van Sarah van Soelen: