We realiseren ons doorgaans niet dat er in de televisie wereld een technische stroomversnelling heeft plaatsgevonden. En dit zijn 4 redenen waarom je moet upgraden naar deze nieuwe speler.

1. Je wilt next-level gamen

Je hebt de console met de hoogste specs, hebt de nieuwste games in huis en een kwaliteitheadphone of surround system. Waarom rolt die bal tijdens een potje FIFA dan haperend over het veld? Wanneer je huidige televisie niet de laatste weergave ondersteund, haal je niet het maximale uit je game. En dit is doodzonde. De Samsung Quantum dot SUHD TV biedt de meest realistische kijkervaring. Waan jezelf op het veld onder de sterspelers, want je hebt nog nooit zo’n mooie goal gemaakt of voel de spanning tijdens een levensecht Formule-1  racespel.

2. Ervaar Netflix & Chill op hoog niveau

Na een succesvolle date hebben jullie beide zin om nog even te relaxen. Je stelt een film voor en er wordt enthousiast in meegestemd. En een goede serie of film staat of breekt bij de televisie. Er kan nog zo veel budget zijn vrijgemaakt voor de special effects, je televisie moet ze wel kunnen laten zien. Ga voor een televisie met sublieme kleurweergave voor een realistische ervaring. Je wilt toch indruk maken op die mooie dame?

Quantum dot is de laatste innovatie in TV

3. De upgrade voor je mancave

Mogelijk ben je die enkeling die nog een televisie met gigantische beeldbuis heeft, of is je televisie veel te klein voor de ruimte. Doodzonde van je mancave of woonkamer. Televisies zijn tegenwoordig bijzonder stijlvol. Geen grote lijst, gigantische voetsteun of merklogo’s. Een slank, stijlvol design wat een upgrade geeft aan je interieur. Het kan zelfs je open haard vervangen. Hell yeah!

Schermafbeelding 2017-01-05 om 09.46.18

4. Grassprieten tellen tijdens je favoriete voetbalwedstrijd

We willen schitterende beelden en letterlijk elk grassprietje kunnen tellen. Met de Quantum dot SUHD TV wordt het bijna aantrekkelijker om de wedstrijd thuis, dan in het stadion te kijken. De Quantum dots zijn namelijk kleine kristallen die tot wel 30.000 keer kleiner zijn dan een menselijk haar. Afhankelijk van hun grootte geven ze het licht door van bepaalde, zeer pure en intense kleuren. 1 miljard kleuren welgeteld. Een voetbalwedstrijd op televisie was nog nooit zo’n beleving. Pas op! Dit betekent wel dat het volle bak is tijdens premiere league en je flink wat bier moet inslaan.

samsung tv man man

Maar zijn dergelijke upgrades zichtbaar? En wat is nou daadwerkelijk het verschil met je huidige televisie? Om dit te laten zien ging Samsung bij verschillende huishoudens op bezoek om een directe vergelijking te maken. Tijdens de TV Tournee ging Samsung bij verschillende mensen langs om het verschil tussen hun huidige TV en de nieuwe Quantum dot SUHD TV te laten zien. Of dit verschil geeft? Bekijk de video en oordeel. En wil jij thuis je huidige televisie vergelijken met een Quantum dot SUHD TV? Meld je dan aan en wordt op de hoogte gehouden over de volgende TV Tournee.