De winterdagen zijn perfect voor een goed televisie-moment

Omdat het buiten koud is en we allemaal vrij weinig behoefte hebben om van de bank af te komen, of uit bed te stappen, hebben we een selectie van de beste series voor je gemaakt. Deze series zijn perfect voor jou als man en zitten stuk voor stuk boordevol actie en spanning. Perfect dus om jezelf helemaal in te verliezen.

samsung qled man man 3

Deze series zijn absoluut het thuisblijven waard

Wie een beetje into series is, weet dat het aanbod groot genoeg is om een aantal uren zoet te zijn. Er zijn diverse spannende, succesvolle series die echt het kijken waard zijn. Netflix is de perfecte basis voor een goede binge watch sessie. De juiste keuze wat betreft series is de volgende stap. We hebben een aantal series op een rijtje gezet die er voor zorgen dat jij deze donkere, koude dagen met gemak doorkomt.

Peaky Blinders

Voor wie deze topper nog niet gezien heeft: plof op de bank en begin met deze geweldig toffe serie. De Shelby familie uit het Birmingham aan begin vorige eeuw is een genadeloos collectief. Mede door hun illegale activiteiten en de opvliegerige karakters is deze serie eentje die bol staat van spanning en sensatie. De omgeving, de kledij, het is allemaal perfect op elkaar afgestemd. Natuurlijk moet je dit alles wel bekijken op de juiste tv – alleen dan heb je de ultieme beleving te pakken.

Met de QLED TV van Samsung beleef jij Peaky Blinders als geen ander. De tv is uitgerust met Quantum Dot technologie, heeft 100 procent kleurvolume en een maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 Nits. Dit alles valt onder Q PICTURE. Het maakt dat je praktisch met je luie bank midden op straat in Birmingham staat. De beleving op deze televisie is beter dan iedere andere televisie – Samsung geeft zelfs aan dat de televisie 1 miljard méér kleuren weergeeft.

 

Manhunt

Als je fan bent van series waarin men met man en macht een ongrijpbaar personage probeert te pakken, dan is Manhunt echt een aanrader. Het verhaal draait om de zogenaamde unabomber: een man die – op ogenschijnlijk willekeurige volgorde – bomaanslagen uitvoert. Er wordt enorm veel moeite gedaan om een kloppende profielschets te maken, maar dit lijkt veel moeilijker dan gedacht. Het is een waar Kat en Muis-spel en die spanning voel je heel goed wanneer je de serie kijkt.

Helaas heeft de serie maar één seizoen – bestaande uit acht afleveringen -, maar dat mag de pret niet drukken. De handige Smart Hub, een van de functies die valt onder Q SMART , zorgt ervoor dat je binnen no-time alweer aan een andere serie bent begonnen. Je kunt hiermee eenvoudig schakelen tussen verschillende entertainment. Zo kun je Netflix in slechts enkele tellen opstarten, maar is het ook mogelijk te internetten op je tv. Het makkelijkste van alles? Het is zelfs mogelijk om de QLED TV te bedienen via je smartphone of tablet – beter gaat het niet worden toch?

 

Dark

Last but not least: Dark. Het verhaal van deze serie speelt zich af in ’t Duitse dorpje Winden. Er verdwijnen twee kinderen op mysterieuze wijze en als gevolg daarvan wordt de geschiedenis van het dorpje volledig ondersteboven gekeerd. Het blijkt dat het heden en ’t verleden met elkaar verweven zijn en dat dit grote gevolgen heeft voor alle betrokkenen. Op ’t moment is er pas één seizoen op Netflix te bewonderen, maar een tweede seizoen is in de maak.

Net zoals bij de vorige twee series komt ook Dark het best tot z’n recht op Samsung’s vlaggenschip. Een televisie die bij uitstek geschikt is als ‘t middelpunt van je multimedia gebruik in huis. Tevens een prachtig design-element in je inrichting. Naast de speerpunten zoals we die hierboven hebben omschreven is ’t namelijk zo dat de tv perfect in je interieur past. Zo claimt Samsung speerpunt Q STYLE. Het apparaat maakt namelijk gebruik van een dunne, transparante glasvezelkabel om alles te verbinden. Deze wordt netjes weggewerkt in de voet van de televisie dus hier zie je vrijwel niets meer van.

 

De QLED TV is het fundament van je plezier

Al met al een hele vooruitgang om je binge watch sessie te beginnen met het genot van een QLED TV. Het is niet alleen de beste verzamelplek voor al je apparaten, maar het is ook een prachtig element in je woonkamer. De televisie is een grote factor in het wel of niet genieten van optimale omstandigheden. Eerlijk is eerlijk, als buiten de temperatuur tegen 0 aan hikt en jij binnen niet kunt genieten van een prachtig beeld en eenvoudige interface, hoe kom je dan de depressieve wintermaanden door?