Goedkope tickets van Ryanair bieden uitkomst voor het Nederlandse weer

Het is weer de tijd van het jaar waarin het koud is en de regen met bakken uit de lucht valt. Daarom is het erg aantrekkelijk om dit kille weer te ontvluchten en beter weer ergens anders op te zoeken. Normaal gesproken is het toch wel prijzig om het vliegtuig te pakken om er een aantal dagen tussenuit te gaan. Door de goedkope tickets van Ryanair kan je nu echter naar allerlei bestemmingen in Europa gaan voor minder geld dan een gemiddelde taxirit.

Slecht weer

Ryanair komt met spotgoedkope prijzen

De bizar lage prijzen van Ryanair maken het goedkoper om met het vliegtuig te gaan dan met elk ander vervoermiddel. Het zijn niet alleen de bestemmingen dichtbij huis die voor een spotprijs worden aangeboden. Zo kan je een retour naar Athene boeken voor minder dan €50. Dit is nog helemaal niet het goedkoopste wat je kan vinden. Zo kan je naar Barcelona en terug vliegen voor slechts €29. Londen kan je al bezoeken vanaf €20. Door deze goedkope tickets hoef je voor een paar dagen weg helemaal niet zo diep in de buidel te tasten.

Goedkope tickets naar Barcelona met Ryanair

Let wel op dat je naar deze bestemmingen moet vliegen vanaf Eindhoven. Dit is het vliegveld in Nederland waar Ryanair vooral vandaan vliegt. Vanuit Schiphol kan je met deze speciale aanbieding bijvoorbeeld alleen maar naar Dublin en Málaga gaan. Ook vanaf Maastricht gaan er een aantal vluchten.

Héél veel goedkope tickets beschikbaar voor Zuid-Europa

Ryanair heeft het perfecte aanbod als je in Zuid-Europa de zon wil opzoeken. Zo zijn er zes verschillende bestemmingen in Spanje, zeven in Italië en drie in Portugal waar je naartoe kan gaan. Wat Zuid-Europa betreft heb je dus ontzettend veel keuze.

Italië vliegen

Je kan zelfs naar buiten Europa vliegen met Ryanair

Bijna alle vluchten zijn binnen Europa. Er is hier echter één uitzondering op. Je kan namelijk ook naar Marrakesh in Marokko vliegen. Hier kan je al naartoe op vakantie gaan voor de belachelijk goedkope prijs van €55,34.

Goedkope tickets naar Marrakesh Ryanair