Voor de jongere lezers zal bij het horen van de naam Ronaldo vooral aan de Portugese prima donna Cristiano gedacht worden, maar vóór CR7 was er natuurlijk eerst nog de ‘échte Ronaldo’: Ronaldo Luís Nazário de Lima. En net als hij vroeger vele keren deed in het shirt van PSV, FC Barcelona en Inter Milan is Ronaldo nu aan het scoren in de liefde met het prachtige supermodel Celina Locks.

Ronaldo sinds hij stopte met voetballen

In februari 2011 moest Ronaldo afscheid nemen van het profvoetbal vanwege blessureleed, terwijl hij eigenlijk nog wat langer door wilde gaan. Daarna heeft hij zeker niet stilgezeten, zo speelde hij nog een afscheidswedstrijd voor Brazilië tegen Roemenië met een 19-jarige Neymar in de spits op 7 juni 2011. Dit zou zijn laatste officiële wedstrijd ooit worden. Daarna zou hij nog jarenlang wedstrijden spelen met oud-profs voor goede doelen zoals het herstellen van de Filipijnen vanwege de typhoon Haiyan of de Ebola-uitbraak in Afrika. Hij is tevens ambassadeur voor de Verenigde Naties en zet zich in voor allerlei problemen in de wereld.

De afgelopen jaren laat hij zich steeds meer in de voetbalwereld zien, zo heeft hij sinds december 2018 de meerderheid van de aandelen van La Liga-club Real Valladolid in handen. Voor 51% van de aandelen legde de Braziliaan 30 miljoen euro op tafel. Verder heeft hij in 2021 ook nog eens 70 miljoen dollar geïnvesteerd in zijn jeugdclub Cruzeiro. Blijkbaar hoeft Ronaldo zich over geld geen zorgen meer te maken.

Trouwen met zijn vriendin Celina Locks

Op het Instagram-profiel van Celina Locks is te zien hoe de twee dolgelukkig zijn samen. Het duurde acht jaar voordat de 46-jarige R9 het huwelijksbootje stapte met de 33-jarige blondine, want ze zijn al sinds 2015 samen. Zij is bekend als supermodel in Brazilië. Zo poseert ze voor de grootste merken en is ze regelmatig op de catwalk te vinden. Ook is ze actief als ondernemer in de modewereld. Wij selecteerden een aantal foto’s van de prachtige Celina Locks (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door C E L i N A (@celinalocks)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door C E L i N A (@celinalocks)