Romy Monteiro op de eerste plaats in de FHM500

Voor de mensen die geen idee hebben wie Romy Monteiro is, volgt een kort eintroductie: Romy staat bekend als een Nederlandse zangeres en presentatrice. Een aantal jaren geleden heeft ze meegedaan aan de Voice of Holland, waarna ze doorbrak in de musical The Bodyguard. Ze is nu de opvolger van Abbey Hoes, die vorig jaar verkozen werd als mooiste vrouw van Nederland. Tijdens de fotoshoot van de FHM500 is er ook een behind the scenes video gemaakt van Romy Monteiro. Deze vind je hieronder:

 

Romy vertelt in een interview dat ze zich erg vereerd voelt dat ze bovenaan de lijst geëindigd is. Ze vertelt:  ‘’Ik vind het hartstikke leuk en een ontzettende eer dat ik ben verkozen als Mooiste Vrouw van Nederland. Dat had de 17-jarige Romy nooit gedacht, haha. Ik vind het ook extra waardevol dat dit niet alleen door lezers, maar ook door een vrouwelijke jury is gekozen. Dat zijn niet de minste vrouwen. Ik vind het heel goed dat jullie een vakjury hebben geïntroduceerd.” 

Verder in dit interview vertelt Romy nog: “Of vrouwelijk schoon nog gevierd mag worden? Ik mag toch hopen van wel. Ik ben trots en blij op het feit dat ik een vrouw ben, dus ik vind ook dat ik dit mag uitdragen. Ik vind het alleen maar mooi dat dit gevierd wordt.”

Hieronder vind je een aantal foto’s van Romy, die het magazine wél gehaald hebben:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

De niet gekozen foto’s deelt ze op Instagram

Aangezien het een magazine is, diende er een selectie gemaakt te worden van haar beste foto’s. Echter was Romy zelf – heel begrijpelijk – blij met nog veel meer foto’s die van haar geschoten zijn. Ze kon het niet laten om deze te delen met haar Instagram-volgers. Dit deed ze met de tekst: “Foto’s die het blad niet gehaald hebben maar wij te mooi vonden niet te delen.. ☺️”

Ben je nu benieuwd welke foto’s het niet gehaald hebben? Deze zie je hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)