Als er een apparaat is waarbij het principe al jaren het zelfde is, is het wel de platenspeler. Je legt je plaat op de speler, vervolgens laat je de naald rusten op de plaat en de plaat begint te draaien. De RokBlok verandert dit principe. De RokBlok is werelds kleinste platenspeler. Bovendien is de RokBlok draadloos en makkelijk mee te nemen, zo kun je overal naar je favoriete platen luisteren.

RokBlok Vinyl LP MAN MAN

Foto via

Bij de traditionele platenspeler ontstaat het er geluid doordat er een naald wordt geplaatst op een ronddraaiende speelplaat. De RokBlokt werkt net iets anders. In plaatst van dat de plaat draait op speler, draait bij de RokBlok de speler op de plaat.

Het draadloze apparaatje maakt gebruik van een ingebouwde speaker. Dit maakt het ideaal om hem overal me naar toe te nemen. Mocht je liever muziek luisteren op je eigen geluidsinstallatie, dan kun je gebruikmaken van bluetooth. Het enige wat je nodig hebt is een vlakke ondergrond waar je jouw LP neer kunt leggen en de RokBlok doet de rest.

RokBlok LP platen vinyl MAN MAN

Foto via

Pink Donut, het bedrijfje achter de RokBlok, heeft aangegeven dat zij de eerste RokBloks in september op de markt verwachten. De prijs zal rond de €80,- liggen.