Inbraakgevaar in Nederland

In het afgelopen jaar heeft er een daling van maar liefst 10,9 procent van het aantal inbraken plaatsgevonden. Waar er in 2017 in totaal zo’n 46.915 keer werd ingebroken, ligt het aantal inbraken in het jaar 2018 op zo’n 41.802. Dit is aan verschillende dingen te danken, zoals buurtpreventieprojecten, Whatsapp-buurtpreventie en niet te vergeten: de onbegrensde mogelijkheden van de moderne beveiligingssystemen als Ring.

Met de producten van Ring kan jij jouw hele woning in de gaten houden, van binnen én van buiten. Door zijn innovatieve apparatuur legt Ring de beveiliging van het huis in de handen van de eigenaren. Want laten we nou eerlijk zijn; we vinden het fijn om alles zelf in controle te hebben, toch?

Moderne beveiliging voor binnen en buiten

Je kan eenvoudig vanaf je smartphone, tablet of pc je woning in de gaten houden. Dankzij directe meldingen, HD-video en tweerichtingssppraak heb je altijd contact met bezoekers. Aangezien we onze telefoon vrijwel altijd bij ons dragen wanneer we op pad zijn heb je de controle over jouw woning, waar je ook bent.  Het gehele systeem is naar jouw voorkeuren in te stellen. Zo kan jij de belangrijkste plekken extra goed in de gaten houden door bewegingszones in te voeren. Zodra Ring een beweging detecteert, krijg jij direct een melding op jouw smartphone, tablet of pc. Hierdoor mis jij nooit meer een (ongewenste) bezoeker.

ring beveiliging woning MAN MAN 03

De collectie van Ring bestaat uit video deurbellen, beveiligingscamera’s en bijbehorende accessoires in verschillende prijsklassen. De video deurbellen zorgen ervoor dat jij altijd en overal kan zien wat er bij jou voor de deur gebeurt. Door een scherp HD-beeld, ingebouwd nachtzicht en on livebeeld mis jij niks of niemand meer. Wanneer er bij jou aangebeld wordt of wanneer de bewegingssensoren geactiveerd worden, ontvang jij direct een melding. Zie, hoor en spreek mensen bij de deur via de Ring app jouw mobiele apparaten.

Ring beveiliging woning MAN MAN

Door de video deurbel te combineren met de Spotlight Cams heb jij het overzicht rondom jouw gehele woning. De beveiligingscamera’s beschikken over ingebouwde verlichting en infrarood nachtzicht, waardoor jij 24/7 helder beeld hebt. Mocht een indringer toch zo dom zijn om zich te begeven op jouw terrein, dan beschikt de camera over extra beveiliging. Het sirene-alarm beschikt over maar liefst 110 decibel, uitermate geschikt om indringers af te schrikken.

ring beveiliging woning MAN MAN 04

Je kan dit alles aanvullen met verschillende accessoires. Ontvang overal in je woning meldingen met Chime, zelfs wanneer jij jouw telefoon niet binnen handbereik hebt. Optimaliseer de kijkhoeken van jouw camera’s en houd ook alles binnenshuis in de gaten met de Stick Up Cam.

Ring, het beveiligingssysteem van de toekomst

De video deurbellen en beveiligingscamera’s zijn aan te sluiten op standaard stopcontacten voor continue stroom en beveiliging. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een oplaadbare batterij of zonnepanelen.

In onze ogen dragen de producten van Ring écht bij aan jouw veiligheid – met de video deurbellen als oogappeltje. Veiligheid staat voorop, toch?

“Dit is als nummerherkenning voor de voordeur.”