Rashed heeft dit wagenpark echter niet kunnen bekostigen dankzij hard werken in de supermarkt. Hij heeft het nogal getroffen met z’n ouders. De vader van Rashed is namelijk Saif Ahmed Belhasa, één van de allerrijkste personen van heel Dubai. Said Ahmed heeft z’n centen vergaard in de handel van verschillende goederen en producten waaronder energie. Het meest succesvolle bedrijf van de zakenman is Saif Belhasa Group waar hij CEO van is. Hij lacht zich iedere maand dus kapot als hij op z’n loonstrookje kijkt mannen. Het vermogen van Saif Belhasa wordt inmiddels geschat op ongeveer 2 miljard euro. Daar profiteert zoontje Rashed dus lekker van mee!

Zijn autocollectie is om van te smullen

Dankzij dit voorzetje in luxe van papa Saif kon Rashed een veelbekeken kanaal op YouTube beginnen. Al die luxe en mooie spullen trekt namelijk nogal bekijks. Rashed begon met het maken van video’s van zijn abnormale schoenencollectie. Toen dat een succes bleek te zijn ging hij over op het filmen van exclusieve wagens. Niet als een carspotter buiten in de kou, maar bij hem thuis in de garage. Het ging namelijk om zijn eigen luxe bolides. Denk aan auto’s van merken als: Rolls-Royce, Ferrari, Lamborghini en Bentley. Mooie auto’s betekent veel aandacht en dat zag Rashed ook aan het aantal volgers van z’n YouTube-kanaal. Zo tikte hij bijna de 4 miljoen volgers aan met z’n account genaamd Money Kicks. Ook op Instagram doet de jonge Arabier het erg goed. Hij plaatst regelmatig foto’s waarop hij poseert in een van z’n dikke auto’s terwijl hij showt met dure merkkleding en horloges. Die plaatjes doen het erg goed en daar heeft hij maar liefst 2,5 miljoen volgers aan te danken.

Opvallende wrap van zijn Ferrari F12

Met die bereikbaarheid valt uiteraard ook weer geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingen en reclames. Om te kunnen overleven heeft de zoon van Saif Belhasa deze centen niet nodig, maar het biedt wel weer mogelijkheden tot bepaalde stunts. Zo liet hij z’n Ferrari F12 een aantal jaar geleden volledig wrappen tot een Supreme & Louis Vuitton auto. Het is een kwestie van smaak, maar apart is het in ieder geval wel! Rashed is er in ieder geval van verzekerd dat hij lekker opvalt als hij door de straten van Dubai scheurt.