Rico Verhoeven op de schietbaan

Met een imposant pistool in zijn handen en een geconcentreerde blik in zijn ogen, laat Rico Verhoeven zien dat hij niet alleen in de ring een geduchte tegenstander is. De video toont hoe hij keer op keer de trekker overhaalt en vol precisie zijn doel raakt. Het lijkt erop dat de King of Kickboxing ook op het schietvlak geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

“Bezig met het perfectioneren van mijn skills”, schrijft hij bij de video. En dat kunnen we alleen maar bewonderen. Het maakt niet uit of het nu gaat om trainen voor een gevecht of het verbeteren van zijn schiettechnieken, Rico blijft ons keer op keer verrassen met zijn toewijding en veelzijdigheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Een ware hit op Instagram

Het filmpje heeft al snel duizenden likes en reacties verzameld. Fans zijn enthousiast om hun idool in een andere setting te zien schitteren. “Als hij net zo goed schiet als dat hij kickbokst, wil ik echt niet aan de verkeerde kant van die loop staan,” grapt een volger. Een andere fan voegt toe: “Zou je eens in Call of Duty moeten doen!”

Het is duidelijk dat Rico Verhoeven meer is dan alleen een kickbokser; hij is een echte alleskunner die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen en te verbeteren. En eerlijk is eerlijk, wij vinden het stiekem gewoon heel tof om hem ook eens op een schietbaan te zien. Blijf vooral doorgaan met het delen van dit soort epische content, Rico!