Republich dutch custom bike man man

Republic Dutch is gevestigd in Utrecht en is gespecialiseerd in het custom builden van jouw droomfiets. De fiets die jou hetzelfde gevoel geeft als je allereerste fiets. De fiets waar jij weken naar uitkeek en niet kon wachten om eindelijk een rit op te maken.

“If you can dream it, we can design it.” – Amin Mayahi, Founder & Creative Director

De fietsen worden ontworpen en gebouwd in Nederland. Met oog voor detail en gecustomized met de beste onderdelen, afgesteld op jouw wensen en gebouwd voor jou alleen.

Custom

Het ontwerpen van je eigen fiets kun je in de shop doen, maar kan nu ook op internet. Voor het customizen begin je bij het startmodel, momenteel zijn er drie startmodellen. Dit zijn de Sixty2, Epic en Icon (de Rolls Royce onder de fietsen). De modellen zijn clean en elegant.

Republicdutch man man custom bike

Als er een model is gekozen kan het customizen beginnen. Van frame kleur tot het aantal versnellingen dat je wilt. Ook kan er gekozen worden voor het toevoegen van verschillende accessoires zoals een zadeltas.

Vervolgens moeten jouw lichaamsmaten opgemeten worden, zodat de fiets kan worden afgesteld om het perfecte fietscomfort te garanderen.

Na een levertijd van 8 weken is jouw droomfiets klaar om kilometers te maken en om de Nederlandse fietscultuur hoog te houden.

rupublic dutch man man custombike

Zelf een droomfiets ontwerpen? Check dan de site van Republic Dutch.